Amintirile personalităţilor,,donate,, la Gala Twin Art

A doua ediţie a Galei Twin Art va avea loc pe data de 26 martie la Ateneul Român. Gala este dedicată Fundaţiei Hope and Homes for Children România şi proiectelor lor senzaţionale, prin care schimbă destinele copiilor orfani din România. Evenimentul mai cuprinde şi un proiect special – Galeria de amintiri' în cadrul căruia mai multe personalităţi ,,şi-au donat,, amintirile.

În 15 ani de activitate, Fundaţia a reusit să închidă peste jumătate din instituţiile de tip vechi şi să reinsereze copiii în familii sau un case de tip familial.

Gala Twin Art o să fie prezentată Amalia Enache şi se va bucura de prezenţa unor invitaţi speciali: Principesa Marina Sturdza, Alexandru Tomescu, Mircea Diaconu, Cvartetul Ad Libitum.

Pe langa muzica de calitate şi invitaţii de top din zona bussiness, cultură şi media, evenimentul mai are un proiect interesant care se numeşte galeria de amintiri'.

Aceasta cuprinde peste 40 de donaţii în amintiri' de la personalităţi precum:  Marina Sturdza, Dragoş Bucurenci, Adi Despot, Melania Medeleanu, Irina Pacuratiu, Aneta Bogdan, Cristina Stănciulescu şi alţii.

gala

Personalităţile au donat amintiri de suflet, momente unice din perioada copilariei. Toata galeria încearcă să le arate celor prezenţi la gala că ceea ce copiilor instituţionalizaţi le lipseşte cel mai mult nu sunt chestiunile materiale, ci cele de suflet. Că uneori este nevoie de foarte puţin pentru a-i face fericiţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse