„Amenințările sinistre” ale lui Meghan Markle provoacă teamă că cei doi ar putea „înregistra apelurile” avute cu familia regală

Prietena lui Meghan Markle, Gayle King, a susținut că ducesa are documente pentru a-și susține acuzațiile împotriva Familiei Regale, despre care un comentator regal a spus că sunt „amenințătoare'.

Meghan Markle și Prințul Harry au acuzat un membru al familiei regale că și-au exprimat îngrijorarea cu privire la cât de închisă ar fi pielea fiului lor Archie înainte ca acesta să se nască. Prietenul cuplului, Gayle King, a declarat pentru CBS This Morning că „Meghan are documente pentru a susține totul'.

Dar comentatorul regal, Richard Eden, a spus că faptul că Ducii de Sussex afirmă acest lucru este „amenințător'.

„Un alt comentariu destul de sinistru din partea Gayle King a fost că Meghan are documente care să dovedească tot ceea ce a spus în interviul Oprah. Era pe punctul de a amenința cu adevărat. Având în vedere acest lucru, dacă aș fi Charles sau William, aș fi foarte precaut să vorbesc cu ei. Își înregistrează apelurile? Nu m-ar surprinde. Sincer să fiu, dacă aș fi Charles sau William, nu aș mai vorbi cu ei până nu ne vom putea întâlni în persoană', a declarat Richard Eden.

Familia regală a făcut primii pași către o reconciliere cu ducele și ducesa de Sussex , dar un prieten apropiat ducesei a susținut că discuțiile nu au fost „productive'.

Gayle King a spus că Harry a vorbit cu tatăl său, prințul de Wales și fratele, ducele de Cambridge, dar nimeni nu a vorbit încă cu Meghan.

Ea a sugerat că, în ciuda convorbirilor care nu au dat roade, Meghan și Harry s-au bucurat de dialogul avut.

După interviul oferit lui Oprah Winfrey, regina a spus într-o declarație că problemele semnalate, inclusiv cele de rasism, vor fi „abordate în mod privat de familie'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete