Amenințări cu moartea la adresa Oanei Roman: „Rar intru în conflicte”

Oana Roman este una dintre cele mai mediatizate persoane publice din România. Transparența și sinceritatea ei pe care o afișează ori de câte ori are ocazia, mai ales pe rețelele de socializare au atras numeroase comentarii răutăcioase. Atât de răutăcioase că au devenit și periculoase, ajungându-se până la amenințări cu moartea.

De curând, fiica fostului premier al României a fost invitată în platoul unei emisiuni tv în care a povestit cum face față acestor atacuri pe care le primește din partea unor oameni pe care nici nu îi cunoaște.

Datorită activității sale intense pe rețelele de socializare și a numărului mare de urmăritori, Oana Roman are parte nu doar de aprecieri, ci și de comentarii și mesaje ce uneori iau forma unor amenințări. Motiv pentru care vedeta acționează fără milă în cazul acestor persoane.

Metoda acesteia este una extrem de simplă, îl scoate din lista sa de urmăritori, iar dacă consideră că reprezintă un pericol pentru societate, îl expune pe pagina sa și îi avertizează pe ceilalți oameni să aibă grijă cu astfel de personaje.

„Eu nu tolerez hate-ul. Elimin din start, nu am de ce să dau explicații. Extrem de rar intru în conflicte, pentru că mi-am dat seama că cei care scriu foarte urât au conturi false. Eu am trecut de Reveoluție, de amenințări cu moartea, nu mă mai pot speria niște nebuni care comentează aiurea. am devenit indiferentă.

Pe mine nu mă mai ating. Se întâmplă să fie oameni care sunt atât de agresivi încât îi consider periculoși și atunci semnalez oamenilor să se ferească de persoana respectivă, că unul care vorbește cu oricine riscă să fie periculos. Și atunci încerc să previn oamenii', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete