Amber Heard, decizie neașteptată privind viitorul fiicei sale: „Sper că voi putea rămâne aici”

Actrița Amber Heard, după o perioadă turbulentă în lumina reflectoarelor, ar fi decis să lase Hollywood-ul în urmă și să înceapă un nou capitol într-o nouă țară. Actrița și-a adus fiica pe lume prin intermediul unei mame surogat în urmă cu doi ani și a luat recent o decizie neașteptată.

Prietena lui Amber Heard a făcut recent lumină în legătură cu decizia acesteia de a părăsi Hollywood-ul și de a se muta în Spania împreună cu fetița ei. Potrivit Bright Side, aceasta a povestit că Amber se simte confortabil acolo, deoarece cunoaște limba: “Este bilingvă, cunoaște limba spaniolă și este fericită acolo, crescându-și fiica departe de tot zgomotul”.

În legătură cu planurile actriței de a se întoarce la actorie, prietena acesteia a spus „Nu cred că se grăbește să se întoarcă la muncă sau la Hollywood, dar probabil că se va întoarce când va fi momentul potrivit, pentru proiectul potrivit”.

Potrivit sursei citată anterior, actrița și-a vândut casa din California anul trecut, iar de atunci își petrece o perioadă semnificativă de timp în Madrid.

De când a plecat de la Hollywood, Amber Heard a ales să își dedice timpul creșterii fiicei sale de doi ani. În ultima vreme, paparazzi o zăresc constant pe actriță petrecând timp cu fiica ei, iar aceasta pare foarte fericită. Heard, în vârstă de 37 de ani, părea veselă în timp ce a pozat cu amabilitate pentru fotografii cu fanii care au abordat-o. Ea se bucură cu adevărat de noua ei viață: „Iubesc atât de mult Spania. Sper că voi putea rămâne aici, îmi place să trăiesc aici”.

amber-heardSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În timp ce decizia lui Amber Heard de a se muta în Spania poate fi o surpriză pentru fanii ei, se pare că ea și-a găsit mulțumirea de a trăi o viață mai privată și mai liniștită, departe de lumina reflectoarelor publice. Dacă se va întoarce în cele din urmă la Hollywood rămâne incert, dar pentru moment, Heard se bucură de viața ei în Spania și descoperă bucuria de a fi mamă.

Numeroase femei se pot trezi că devin părinți singuri din cauza unei separări de partenerul lor sau ca o alegere personală. În ciuda atenției care înconjoară conceptul de mamă singură, creșterea unui copil în mod independent necesită un efort și o dragoste considerabile. Așadar, alegerea lui Amber de a crește un copil în liniște, departe de zgomot, pare o decizie destul de rezonabilă.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete