Amber Heard confirmă că a petrecut o noapte cu James Franco înainte de a cere divorțul de Johnny Depp

Avocații lui Johnny Depp au redat imagini din liftul în care apăreau Amber Heard și James Franco mergând la penthouse-ul ei pe 22 mai 2016.

Amber Heard l-a luat pe James Franco acasă cu o seară înainte de a solicita divorțul de Johnny Depp.

În timpul interogatoriului de marți, actrița a fost întrebată de avocatul lui Depp, Camille Vasquez, despre mărturia ei, în care s-a adresat privind solicitarea unui ordin de restricție temporară a violenței domestice pe 27 mai 2016, astfel încât să poată schimba încuietorile.

Amber Heard a spus luni că „era distrusă' și avea probleme cu somnul din cauza atacurilor de panică atunci când Johnny Depp intra în reședința în care stătea. Ea a mărturisit că personalul clădirii îl lăsa să intre chiar dacă ea ar fi cerut să nu i se permită.

Vasquez a întrebat apoi de ce Heard „s-a întâlnit cu James Franco în seara zilei de 22 mai 2016', iar Heard a răspuns: „Nu știu când a venit James', la care avocatul a spus: „Bine, să vă reamintim'. Ea a redat apoi imagini din lift cu Heard și Franco. Se vedea pe imagini marcajul de timp din 22 mai 2016, în jurul orei 23:00, în drum spre penthouse-ul ei.

În filmare, Franco, în vârstă de 44 de ani, poartă o pălărie și un rucsac. La un moment dat, el își sprijină capul pe umărul lui Heard, în timp ce ea pare să își aseze capul pe al lui. Apoi ies împreună din lift.

Heard a confirmat că în videoclip este Franco și că se duceau la penthouse-ul ei. „Acolo am locuit, da', a spus ea, adăugând că nu este sigură care era programul lui Depp la acea vreme, când a fost întrebată dacă știa că soțul ei va pleca în oraș.

James Franco

Actrița a cerut divorțul de Depp a doua zi, 23 mai 2016. Ea și Depp s-au întâlnit în timpul filmului din 2011 „The Rum Diary', iar în 2015 s-au căsătorit.

În timpul interogatoriului, Heard a spus despre Franco: „El era prietenul meu. Și locuia alături, la propriu. Și eu, sincer, îmi epuizasem rețeaua de suport cu prietenii mei obișnuiți și eram bucuroasă să am sprijin și din altă parte.'

În mărturia ei, Heard a explicat că era prietenă „apropiată' cu Franco, cu care a făcut două filme. Ea a susținut, de asemenea, că Depp devenea adesea gelos, o acuza că are aventuri cu partenerii din filme și nu dorea ca ea să continue să joace. Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a mărturisit că a crezut că ea și Franco au o aventură.

„Era supărat pe mine că am acceptat să joc cu James Franco. El îl ura, îl ura pe James Franco și mă acuza că am avut ceva în secret cu el în trecut, de când jucasem în Pineapple Express împreună', a mai mărturisit Amber Heard, scrie People.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete