Amalia Năstase a reacționat după ce Brigitte Sfăt a spus că divorțează de Ilie Năstase! Scandalul dintre cele două a luat amploare

Brigitte Sfăt a anunțat, astăzi, că s-a hotărât să divorțeze de Ilie Năstase, prin intermediul unui anunț publicat pe pagina ei de socializare. Bruneta a precizat că unul dintre motivele pentru care a luat această decizie este chiar faptul că tenismenul a păstrat o legătură prea strânsă cu fosta lui soție, Amalia Năstase.

La scurt timp, după ce Brigitte Sfăt a dat mai multe declarații în presă în legătură cu această decizie, a venit și prima reacție a Amaliei Năstase, care a postat o fotografie sugestivă pe pagina sa de socializare însoțită de un mesaj sugestiv.

„Geloasă sau nebună? Nu e nevoie de hashtag', a scris Amalia Năstase pe o reţea de socializare.

După acest mesaj, Brigitte Sfăt i-a dat replica din nou, pe pagina ei de socializare. Bruneta a continuat cu atacurile la adresa fostei soții a lui Ilie Năstase.

„By the way (să o dăm pe engleză că tot ești în America pe bănuții lui Ilie) nu sunt geloasă pe balene ramolite, iar nebună am fost doar atunci când am acceptat ca soțul meu să te întrețină după ce ne-am căsătorit, și să îmi fac sejururile la Paris cu tine pe la mese. Dar ce să-i faci, oamenii se mai și trezesc și se întâmpla să aibe si antidot la șantaje ieftine. Din nou By the way – mi- e frică doar de Dumnezeu, ți-am mai spus odată – vrei să-ți reamintesc public când?!', a scris Brigitte, în urmă cu puțin timp pe contul de socializare.

Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt susţine că aceasta ar fi primit, numai în 2016, 1.300.000 de euro de la tenismen şi, în fiecare an, Ilie Năstase îi dă acesteia peste 300.000 de euro. Mai mult decât atât, bruneta spune că Amaliei Năstase a primit o nouă maşină din partea fostului tenismen cu care are doi copii.

„Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii. De faptul că non-stop îşi foloseşte copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o maşină nouă. I-am dat un… , cu 30000 km la bord, şi-a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut, soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină', a scris Brigitte Sfăt pe Facebook, în această dimineață.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2013. Relaţia celor doi nu a mers niciodată perfect, ba chiar au existat mereu certuri și scandaluri între ei. De asemenea, despărţirile şi împăcările nu au lipsit. Ilie Năstase a anunțat că divorțează de Amalia Năstase în anul 2010, chiar înainte de Valentines Day. Cei doi au împreună doi copii, au avut o relație de 13 ani, iar timp de 7 ani au fost căsătoriți.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele declarații ale Brigittei Sfăt după ce a anunțat că va divorța de Ilie Năstase! De ce a criticat-o dur pe Amalia Năstase?

Brigitte Sfăt divorțează, oficial, de Ilie Năstase: „M-am săturat de nesimţirile fostei soţii'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete