Amalia Enache, situație neașteptată într-o benzinărie din București: „Trebuie să îi mulțumesc domnului Dănuț”

Amalia Enache e prezentatoarea Știrilor Pro TV de seară. Vedeta a povestit chiar la Pro TV ce a pățit înainte să intre în direct zilele trecute, în emisiunea „La Măruță', unde a mers alături de Alma, fiica ei.

Înainte de a apărea vineri, 27 ianuarie, la Pro TV, Amalia Enache s-a oprit la o benzinărie din București pentru a băga benzină. A vrut să folosească cardul pentru a plăti, însă sistemul nu a funcționat. Nu avea nici suficienți bani pentru a plăti, așa că o persoană din benzinărie i-a dat bani.

„Înainte să vorbim despre orice altceva, eu trebuie să îi mulțumesc domnului Dănuț. Eu, înainte să vin la emisiune, m-am gândit să bag benzină. Am băgat benzină, era traficul…nu vrei să știi cum e afară, ești de mult timp în emisiune. În întârziere, am băgat benzină, când să plătesc, cu cardul, ca în zilele noastre, nu a mers. A restartat doamna o dată, de două ori, a venit șeful, a restartat calculatorul, nu mergea și nu mergea și noi nu ajungeam la tine la emisiune', a spus Amalia Enache, conform Libertatea.

Amalia Enache, situație neașteptată într-o benzinărie din BucureștiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și a continuat: „Aveam bani cash, dar îmi mai lipseau 7 lei. Și cineva de la coadă, se făcuse o coadă în spate, și eu am zis: «Îmi pare rău, trebuie să plec», nu am zis la Măruță, cu Popeasca, și domnul Dănuț de la coadă mi-a dat 7 lei ca să pot achita. Pur și simplu! Mulțumiri pentru cei 7 lei!'.

Adela Popescu a reacționat când a auzit ce a pățit la benzinărie Amalia Enache. „Săracul, cred că se grăbea! Dar altfel nu ajungeai la timp!'.

Motivul pentru care Amalia Enache a vrut să își dea demisia de la Pro TV

Amalia Enache e de ani de zile prezentă pe micul ecran, e prezentatoare de știri la Pro TV. La un moment dat, vedeta a vrut să își dea demisia. Acum a povestit pentru prima oară despre acea decizie, dar și cine a împiedicat-o să facă asta.

Amalia Enache a povestit în podcastul lui Mihai Morar că a vrut să își dea demisia de la Pro TV atunci când a rămas însărcinată. Nu avea o căsnicie și s-a gândit că povestea ei va afecta imaginea Pro TV. Șefa ei a împiedicat-o să facă asta, a susținut-o.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…)

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: «Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere». Și chiar am avut o susținere uriașă.’, a povestit Amalia Enache în cadrul podcastului.

Amalia Enache prezintă știrile Pro TV de noapte alături de Cristian Leonte. Dincolo de carieră, ea are o fetiță, Alma, pe care o are cu partenerul ei, despre care a evitat mereu să ofere prea multe detalii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete