Amalia Enache, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară:„Te mai uiţi şi la…”

Amalia Enache este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri. De aproximativ două decenii, frumoasa vedetă le prezintă românilor cele mai noi și importante vești de pretutindeni.

Amalia Enache este mămica unei frumoase fetițe, pe nume Alma. La cei 44 de ani, vedeta a avut parte de un minunat concediu alături de cele mai apropiate persoane din viața ei. Aceasta a ales ca destinație Grecia, deoarece nu a mai fost de foarte mult timp și revederea a fost ca un pansament pentru suflet.

„Da, era în plan. Iubesc Grecia de acum încolo. Am mai fost în Grecia în urmă cu peste 15 ani într-o insulă mai nepopulată turistic, mai degrabă aleasă de greci, a fost prima mea experienţă.

De acum iubesc Grecia şi am citit că au 1.000 de insule, dar nu sunt toate locuite, dar vreau să văd cât mai multe dintre ele. (…). A fost peste cum mi-am dorit. Ştii că există şi pe site-urile astea care închiriază opţiunea să bifezi cum te-ai simţit. La noi a fost peste aşteptări. De la locurile în care am stat, la estetica asta simplă a Greciei, gândeşte-te că schimbă şi la tine ceva', a mărturisit Amalia Enache, potrivit click.ro.

Mai mult decât atât, frumoasa vedetă de la Pro TV a făcut o declarație privind posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară.

„Cred că nu are legătură numai cu iubirea decizia de a face un copil. Te mai uiţi şi la vârsta din buletin şi la alte lucruri. (…)'

După cum bine știm toți, vârsta este doar un număr, iar Amalia Enache nu este o excepție. Cu toate acestea, ea a explicat de ce, totuși, nu s-a mai gândit la un al doilea copil.

„E adevărat, dar mă gândesc că am fost o tânără mămică destul de târzior. Aşa că nu este acesta argumentul', a mai spus Amalia pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete