Alyssa Milano, luptă cruntă cu boala sa mintală: „Îmi iau medicamentele în fiecare zi”

Alyssa Milano le-a vorbit fanilor săi de pe rețelele de socializare, sincer și deschis, despre luptele ei pe care le duce cu boala sa mintală.

„Ați uitat să vă luați medicamentele?' a întrebat un internaut într-unul din videoclipurile sale.

„În primul rând, nu, nu am uitat să-mi iau medicamentele', a răspuns Milano, în vârstă de 48 de ani, într-un clip separat.

„Îmi iau medicamentele în fiecare zi. Sufăr de anxietate, stres post-traumatic şi atacuri de panică, aşa că îmi iau medicamentaţia fiindcă vreau să funcţionez normal. Şi cred că este timpul să nu mai stigmatizăm problemele mentale de acest gen, aşa cum nu mai stigmatizăm, să zicem, botoxul', a continuat actrița, detaliind istoricul ei medical.

Vocea ei s-a făcut auzită de întreaga lume, iar una dintre celebrele vedete care i-a susținut mesajul a fost chiar Sharon Stone. „Brava', a scris Stone. În 2018, Alyssa Milano a demarat o campanie pentru a schimba mentalitatea celor care aud sau au în anturajul lor oameni cu probleme mentale. La acel moment, ea a făcut o dezvăluire șocantă spunând că lupta sa cu anxietatea a început acum un deceniu imediat după nașterea fiului ei, Milo.

„Problemele mele de anxietate au apărut după depresia postpartum cu care m-am confruntat, iar afecţiunile mentale au intrat în viaţa mea odată cu maternitatea”, a mărturisit actrița ea.

De asemenea, o stare aproape inexplicabilă de panică s-a instalat tot în acea perioadă, imediat după externare.

„Nu îmi puteam alăpta copilul, pentru că nu aveam lapte, aşa că am simţit că deja îl dezamăgisem, fiindcă nu-l putem hrăni. Inima a început s-o ia razna, simţeam că mor din cauza acelor stări', a mai adăugat ea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete