Alveus – expresia gustului desavarsit

Alveus este marca inregistrata a firmei Kovinoplastika d.d. Slovenia pentru chiuvete de inox, chiuvete din material compozit, baterii de bucatarie, hote si electrocasnice incorporabile de bucatarie. Cu o activitate de 40 de ani si prezent in Romania din 1999, brandul Alveus este activ in majoritatea tarilor europene fiind unul din cei mai mari producatori din acest domeniu in Europa.

Alveus – expresia gustului desavarsitAvem o viata din ce in ce mai agitata si totul se intampla in viteza foarte mare. Petrecem din ce in ce mai putin timp impreuna si de obicei momentele placute alaturi de cei dragi sunt cele petrecute in bucatarie. Acesta e inca un motiv pentru care ne dorim o bucatarie moderna cu spatii flexibile si sofisticate, unde functiile traditionale de gatire, preparare si curatare sa se intrepatrunda.

Alveus doreste sa vina in intampinarea dorintei consumatorilor imbunatatind in acelasi timp comunicarea.

Punctul central al campaniei de rebranding porneste de la noua viziune Alveus axata pe oferirea de solutii simple de calitate, promisiunea fiind aceea de a oferi mereu clientilor sai produse de calitate – mai usor de achizitionat si de utilizat.

Alveus vizeaza piata romaneasca pentru ca aici exista deja un grup semnificativ de oameni care isi doresc sa beneficieze de produse si servicii la nivelul de calitate si profesionalism de care beneficiaza vesteuropenii.

ALVEUS - expresia gustului desavarsit

Noul brand Alveus reprezinta produse de calitate potrivite exigentelor cumparatorilor la un pret corect.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri