Alpinista Crina „Coco” Popescu isi continua ascensiunea

Alpinista Crina „Coco” Popescu isi continua ascensiunea

Crina Popescu, alpinista

Pe Crina Popescu cititorii nostri o cunosc deja, din articolul «Crina Popescu, scolarita-alpinist», publicat in aceasta primavara. Poate v-ati intrebat ce mai face, daca isi continua seria uimitoare de performante. Avem vesti de la ea, dar avem si posibilitatea de a o sprijini, de a fi, intr-un fel, alaturi de ea pe cele mai inalte culmi – la propriu!

„A escaladat, deja, cei mai inalti cinci munti de pe cinci continente si cei mai inalti sase vulcani de pe sase continente. Are, deja, cinci recorduri mondiale de varsta. A devenit maestru al sportului la numai 14 ani si ne poate face inca o data mandri ca suntem romani.

Acum Romania poate deveni tara care a dat lumii singura si cea mai tanara alpinista care a atins vreodata cele mai ridicate standarde in alpinismul mondial. In decembrie, Crina „Coco' Popescu are o ocazie unica sa cucereasca, la numai 15 ani, cele mai ridicate varfuri ale Antarcticii.

Pentru ca o romanca sa devina prima femeie din luma care termina Seven Summits', Crina are o singura sansa: trebuie sa stranga 70 000 de euro pana pe 7 octombrie pentru expeditia din Antarctica. Sa aratam din nou ce inseamna Romania.'

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2013/09/alpinista-crina-coco-popescu-isi-continua-ascensiunea.flv” width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Transcrierea mesajului transmis de Cristian Topescu
Foto: www.celmaisus.ro

Pentru a citi marturiile Crinei „Coco' Popescu, dar si pentru a o sprijini in temerarul ei demers, accesati www.celmaisus.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii