Alpinista Crina „Coco” Popescu isi continua ascensiunea

Alpinista Crina „Coco” Popescu isi continua ascensiunea

Crina Popescu, alpinista

Pe Crina Popescu cititorii nostri o cunosc deja, din articolul «Crina Popescu, scolarita-alpinist», publicat in aceasta primavara. Poate v-ati intrebat ce mai face, daca isi continua seria uimitoare de performante. Avem vesti de la ea, dar avem si posibilitatea de a o sprijini, de a fi, intr-un fel, alaturi de ea pe cele mai inalte culmi – la propriu!

„A escaladat, deja, cei mai inalti cinci munti de pe cinci continente si cei mai inalti sase vulcani de pe sase continente. Are, deja, cinci recorduri mondiale de varsta. A devenit maestru al sportului la numai 14 ani si ne poate face inca o data mandri ca suntem romani.

Acum Romania poate deveni tara care a dat lumii singura si cea mai tanara alpinista care a atins vreodata cele mai ridicate standarde in alpinismul mondial. In decembrie, Crina „Coco' Popescu are o ocazie unica sa cucereasca, la numai 15 ani, cele mai ridicate varfuri ale Antarcticii.

Pentru ca o romanca sa devina prima femeie din luma care termina Seven Summits', Crina are o singura sansa: trebuie sa stranga 70 000 de euro pana pe 7 octombrie pentru expeditia din Antarctica. Sa aratam din nou ce inseamna Romania.'

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2013/09/alpinista-crina-coco-popescu-isi-continua-ascensiunea.flv” width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Transcrierea mesajului transmis de Cristian Topescu
Foto: www.celmaisus.ro

Pentru a citi marturiile Crinei „Coco' Popescu, dar si pentru a o sprijini in temerarul ei demers, accesati www.celmaisus.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii