Alma, fetița Amaliei Enache, domnișoară în toată regula la 5 ani!

Alma, fetița Amaliei Enache, a împlinit de curând 5 ani. Încă de la naștere aflată sub lumina reflectoarelor, Alma a crescut și este acum o domnișoară în toată regula, o temerară, neînfricată, pasionată de pictură și de… prințese.

Venirea pe lume a Almei a fost mult așteptată. La momentul nașterii, Amalia Enache avea 39 de ani și un suflet plin de iubire pentru micuța pe care o afișa în brațe. Nu a avut rețineri în a o expune la TV și pe rețelele de socializare, astfel că micuța a crescut sub ochii celor care o urmăresc pe îndrăgita prezentatoare TV.

La acea vreme, s-a speculat mult și în privința identității tatălui, pe care, de această dată, Amalia Enache nu a mai vrut să o dezvăluie. Misterul creat în jurul acestei persoane a amplificat curiozitatea celor dornici să afle cine este tatăl Almei. În timp, speculațiile s-a oprit la numele lui Claudiu Anghel, un make-up artist stabilit în Argentina, cu care Amalia a fost colegă o perioadă.

„Nu se smiorcăie, orice ar fi!'

Alma a împlinit de curând 5 ani și este o domnișoară pasionată de pictură și de prințesele din desene animate. Încă de acum 2 ani, Amalia declara, în cadrul unui interviu, că fetița îi calcă pe urmele tatălui și este pasionată de machiaj. Însă nu doar atât: „Asa e ea, temerară. Neînfricată. Cu un frumos curaj. A învățat singură să înoate, iar după prima lecție de patinaj și-a pus rolele și o oră jumate a exersat acasă fără niciun ajutor. Nu se smiorcăie orice ar fi, dar poate rage de furie la nedreptate sau dacă nu îi asculți părerea. Face 5 ani leoaica. Sufletul, Alma, Almita', a povestit într-un mesaj emoționant Amalia.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: O româncă a fost prinsă cu un copil afgan în geamantan

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete