Alina Vidican, nuntă fastuoasă la Miami. Logodnicul ei milionar îi pregătește o surpriză de proporții

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, trăiește o viață minunată la Miami. Ea și logodnicul său milionar se pregătesc de nuntă. Aceasta va fi una plină de fast și lux, iar brazilianul îi pregătește o surpriză de proporții.

Alina Vidican se află într-o perioadă a vieții ei extrem de liniștită și împlinită. Ea și Claude s-au mutat împreună deja, iar acum urmează să ajungă în fața altarului pentru a deveni soț și soție.

„Alina și Claude au decis să locuiască împreună, așa că el s-a mutat la ea acasă, în apartamentul în care locuiește împreună cu copiii și, momentan, cu mama sa’, a spus o sursă din apropierea celor doi, pentru FANATIK.

Fericirea de pe chipul ei se citește de la distanță, iar afaceristul face tot ce îi stă în putință să-i ofere tot ce îi poftește inima. Pentru ziua cea mare, mai exact 26 august, acesta s-a gândit să îi ofere o „parte' din țara ei natală. Astfel că, pe masa invitaților, pe lângă bucatele scumpe, vor exista sarmale și costițe de miel. Cât despre luna de miere, aceasta nu este încă planificată.

„26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat.

Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide‘, a spus Claude, scrie cancan.ro.

Fosta soție a lui Cristi Borcea și viitorul ei soț se înțeleg extraordinar și merg peste tot împreună. Frumoasa blondină îl însoțește până și la cursele de unde acesta participă. Alina Vidican și afaceristul român s-au despărțit în vara anului 2016 și au împreună doi copii, George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete