Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu. Fetițele vor locui cu mama lor

Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu. Designerul ceruse ca cele două fetițe să aibă domiciliul la el pe perioada procesului de divorț.

Alexandru Ciucu ceruse în instanță ca Raisa și Carolina să locuiască la el cât timp se rezolvă situația cu divorțul. Judecătorii au respins cererea și au decis ca micuțele să rămână la mama lor. Artista s-a bucurat de decizia luată și ea a fost cea care a anunțat decizia luată de instanță.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și va mulțumesc vouă tuturor pentru susținere', a scris în mediul online Alina Sorescu.

Actele de divorț au fost depuse la începutul acestui an, astfel că este doar o chestiune de timp până când aceștia vor fi liberi și din punct de vedere legal.

Alina-Sorescu-si-Alexandru-Ciucu-divort-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

După 12 ani de relație, cei doi au decis să pună punct. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, la un an după ce au apărut zvonurile despre separare. Artista a confirmat divorțul de tatăl fetițelor sale, însă nu vrea să transforme despărțirea într-un scandal media.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare', a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete