Alina Sorescu nu vrea să renunțe custodia fetelor: „Un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet”. Artista e în plin divorț de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu luptă cu toate puterile pentru a obține custodia fetițelor după despărțirea de Alexandru Ciucu. Artista și-a petrecut vara în vacanțe alături de Raisa și Carolina.

După o relație de 12 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la divorț. Celebrul designer și-a dorit ca fetele să locuiască cu el, în vila din Pipera, până când divorțul se va finaliza. Instanța a respins cererea acestuia și a hotărât ca Raisa și Carolina să stea cu mama lor. După despărțire, Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament în valoare de 300.000 de euro.

În vacanța de vară, cele două fetițe au fost plecate în vacanțe cu mama lor. Au fost la munte și la mare, iar acum au început școala. Alina Sorescu își dorește cu orice preț ca fetele să rămână în grija ei.

„E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Înveți cu copilul și înveți de la copil.

Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta are o fire mai temperamentală. Am fost cu ele vara asta la mare, la munte. Acum, gata, Raisa începe casa 0, clasa pregătitoare', a declarat solista, pentru Click!.

Alina-Sorescu-si-Alexandru-Ciucu-fetiteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Deși trece printr-o perioadă grea, cântăreața arată spectaculos și este mereu cu zâmbetul pe buze. Alina Sorescu a mărturisit cum reușește să rămână stăpână pe situație.

„Sunt femeie și orice femeie trebuie să aibă grijă de ea. Asta te face să te simți bine. Nu depun un efort considerabil pentru asta, încă mă ajută și vârsta. Am grijă să am o viață echilibrată, în general. Dacă faci excese și ții diete drastice nu ieși câștigătoare a la long.

Eu am un mod meu organizat de a fi, sunt meticuloasă, am atenția distributivă. Câteodată trebuie să fiu cu ochii în zece. Eu am fost mereu consecventă. De mică am fost așa. Îmi plăcea să știu din toate', a mai spus Alina Sorescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete