Alina Sorescu, mai încrezătoare ca niciodată după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Vreau să fiu tare pentru fetițele mele”

La 4 luni de când Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu, artista mărturisește că și-a redobândit încrederea în ea. Deși e o perioadă grea, pentru fetele ei încearcă să fie foarte puternică.

Pentru a nu sta numai cu gândul la divorț, Alina Sorescu se concentrează mult pe creșterea fetițelor și asupra carierei sale. Cântăreața susține că s-a redescoperit în urma despărțirii de Alexandru Ciucu și este mult mai încrezătoare în propriile forțe.

„Da, pot să spun că e un moment în care mă redefinesc. Am simțit că acum e momentul în care trebuie să arăt că pot. Cred că m-am redescoperit. Am redescoperit încrederea în propriile mele forțe. Poate la un moment dat am avut alte priorități. Cele mai importante sunt fetițele și activitatea mea artistică.

Mesajul piesei e că trebuie să îți aduni forțele. Copiii sunt cei pentru care merită să lupți. Vreau să fiu tare pentru fetițele mele. Nu am o perioadă tocmai ușoară.

Nu vreau să schimb ceva la ce a fost. Vreau să trec peste asta cu demnitate, cu eleganță. Am o familie unită. Asta mă ajută foarte mult', a spus Alina Sorescu la Prima TV.

Cântăreața a mărturisit că fiicele sale încep să-i calce pe urme și au ureche muzicală. De curând, Alina Sorescu a lansat o melodie, intitulată „Tot ce a fost a fost', în care a recunoscut că și-a spus povestea de viață.

Alina-Sorescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

După 12 ani de relație, cei doi au decis să pună punct. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, la un an după ce au apărut zvonurile despre separare. Artista a confirmat divorțul de tatăl fetițelor sale, însă nu vrea să transforme despărțirea într-un scandal media.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete