Alina Sorescu, dezvăluiri despre omul care o susține necondiționat în această perioadă grea din viața ei: „Trebuie să exist cumva”

Alina Sorescu se află în plin divorț de soțul ei, Alexandru Ciucu. Artista a fost cea care a intentat procesul, însă designerul a deschis un altul care are ca scop stabilirea domiciliului fetițelor lor la vila acestuia pe timpul desfășurării procesului.

Judecătorii au respins cererea și au decis ca micuțele să rămână la mama lor. Artista s-a bucurat de decizia luată și ea a fost cea care a anunțat decizia luată de instanță.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și va mulțumesc vouă tuturor pentru susținere’, a scris în mediul online Alina Sorescu.

Deși în trecut au existat numeroase zvonuri că cei doi au probleme în căsnicie, până de curând nici unul dintre ei nu a confirmat. Acum, Alina Sorescu mai are un hop de trecut din cauza recursului făcut de designer. În toată această perioadă, cântăreața este susținută de familie, iar cel care o sprijină constant în toate deciziile pe care le ia, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal este chiar tatăl ei, Gabi Sorescu.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri', a declarat Alina Sorescu într-un interviu acordat EGO.

Între timp, artista se bucură de un real succes alături de picii săi de la atelierul de muzică înființat în 2011.

„La cursurile mele cei mici își dezvoltă talentul muzical, învață să dobândească prezența scenică și să devină dezinvolți în fața publicului. Susțin spectacole alături de picii mei, înregistrăm împreună cântece, filmăm videoclipuri și suntem în permanență invitați la emisiuni tv', a mai adăugat cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete