Alina Pușcău, primele declarații după ieșirea din spital: „Nu mai sunt cum eram înainte”

Alina Pușcău, cunoscutul fotomodel român, făcea la începutul săptămânii o mărturie cutremurătoare pe rețelele de socializare. Infectată cu Covid-19, tânăra povestea despre durerile prin care trece. După acea filmare a ajuns la spital.

Alina Pușcău declara la începutul săptămânii: „Covidul mă omoară! Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii, este extrem de greu să pot să respir, să pot să vorbesc. Astăzi este a 9-a zi și este foarte greu. De-abia pot să mănânc, mă uit la televizor ca să nu mă simt singură în casă, este foarte greu, este extrem de greu. este foarte greu, foarte greu. Este extrem de greu. Covid nu este de joacă. Faceți-vă vaccinul sau aveți grijă, pentru că este foarte periculos. Virusul ăsta îți distruge tot în organism'.

După acele mesaje postate pe rețelele de socializare, Alina a fost convinsă de soția unui fost concurent al emisiunii Ferma, la care participase și Alina, să meargă la spital. Ajunsă acolo, i s-au făcut analize și radiografie și s-a descoperit că fotomodelul are pneumonie.

„Fac tratament o lună de zile'

Într-o intervenție televizată, la Antena 3, Alina Pușcău a povestit: „Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au fost dureri în gât, în pieptul capului, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. (…) Am venit de la spital unde mi-au făcut făcut perfuzii, analize la plămâni și-au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă și fac o lună de zile tratament.'

Cu lacrimi în ochi, tânăra a continuat: „Trebuie să stau în casă și fac tratamentul pentru plămâni. Și acum, când respir, simt că ceva s-a rupt. Că nu mai sunt cum eram înainte și chiar mi-e frică'.

Alina Pușcău se alătură, astfel, tot mai multor vedete care au fost infectate cu noua tulpină a SARS-CoV 2. Andreea Marin, Alina Eremia, Monica Anghel se numără, și ele, printre persoanele publice care au primit în ultimele săptămâni acest diagnostic.

Citește și: Andreea Marin, la un pas de preinfarct?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete