Alina Pușcău face dezvăluiri surprinzătoare despre relația ei cu Vin Diesel

Alina Pușcău face dezvăluiri surprinzătoare despre relația ei cu Vin Diesel

Alina Pușcău este unul dintre cele mai cunoscute modele internaționale, dar și una dintre cele mai frumoase femei din România. Pe când avea doar 16 ani, aceasta a câștigat un concurs de modă, iar Jean Paul Gaultier i-a întărit încrederea în propria persoană spunându-i că este atât de frumoasă, încât nu ar fi avut cum să-l piardă.

Superba româncă a cucerit inimile multor bărbați, unul dintre ei fiind celebrul Vin Diesel. La începutul anilor 2000, cei doi au avut o relație ce a durat doi ani.

„Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea, a dezvăluit Alina Puscau, potrivit okmagazine.ro.

Invitată la emisiunea „La Măruță', frumosul model a povestit cum traumele din copilărie și relația cu tatăl său au afectat-o în viața de adult.

„Cu tatăl meu am avut o poveste de familie în care ne-am certat, iar eu n-am mai vorbit apoi cu el timp de 5 ani de zile. Mai târziu am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit.

Atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași o poartă deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine. Trebuie să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Să accepți situația. Doi ani mi-a fost foarte greu. De-acolo s-a schimbat tot. (…) Nu mai aveam orgoliu.

În Hollywood, eu am pus o mască pentru că dacă nu puneai masca asta, toată lumea își bătea joc de tine. Trăgea de tine, nu te respecta. (…) A trebuit să fiu fata mereu fericită, dar înăuntru eram broken', a spus Alina la Pro TV.

Tot aici, fosta concurentă de la „Ferma' a mărturisit și motivul despărțirii de Vin Diesel. Vârsta fragedă și evenimentele din familie au determinat-o să nu se gândească la căsătorie și copii, însă celebrul actor își dorea extrem de tare.

„Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina.

Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația', a adăugat Alina Pușcău.

Totuși, anul acesta frumoasa româncă se pregătește de nuntă, fiind logodită cu un bărbat în vârstă de 40 de ani, despre care nu a spus decât că locuiește în America.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete