Alina Pușcău: „A fost cea mai grea perioadă din viața mea”

La sfârșitul lunii septembrie, fotomodelul internațional Alina Pușcău făcea o mărturie cutremurătoare. Infectată cu Covid-19, Alina traversa cea mai dificilă experiență de până acum, din viața ei.

Alina Pușcău a văzut moartea cu ochii. Într-un filmuleț disperat postat pe rețelele de socializare, aceasta mărturisea la vremea respectivă cât îi este de greu. „Este foarte greu, foarte greu. Este extrem de greu. Covid nu este de joacă. Faceți-vă vaccinul sau aveți grijă, pentru că este foarte periculos. Virusul ăsta îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii, este extrem de greu să pot să respir, să pot să vorbesc. Astăzi este a 9-a zi și este foarte greu. De-abia pot să mănânc, mă uit la televizor ca să nu mă simt singură în casă, este foarte greu, este extrem de greu'.

Alina Pușcău: „Era din ce în ce mai rău'

Acum, la o lună distanță, Alina a povestit în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, despre clipele de groază prin care a trecut. Virusul s-a transmis de la o prietenă, care nu știa că este infectată.

„Era foarte greu să înțeleg ce se întâmplă cu corpul meu. Iar seara am făcut febră, simțeam că îmi ard plămânii, mă ustura stomacul. Aveam tot felul de simptome și nu se opreau. Era din ce în ce mai rău (…) '.

Au existat numeroase voci care au criticat postarea Alinei, de la faptul că nu trebuia să apară în această ipostază până la simptomele prezentate. Aceasta a explicat nevoia de a face acea postare. „Aveam nevoie de iubire, de susținere, de încurajare, am luat telefonul și am pus pe story. Chiar simțeam că nu mai vreau să trăiesc. Mama mea credea că o să mor. Mi-a și zis: «Eu nu credeam că o să mai trăiești»

Mărturia Alina este cutremurătoare, iar durerea există în continuare, chiar dacă testul Covid a ieșit negativ. „A fost ceva îngrozitor. Mi-e frică să mă gândesc prin ce-am trecut.'

Alina PușcăuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Citește și: Cine e noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities

Foto: Instagram/Captură YouTube Kanal D

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete