Alina Pușcas revine la marea sa pasiune: „Îmi era dor de actorie!”

Fanii au urmărit-o cu sufletul la gură în Narcisa sălbatică', iar în curând, o vor putea vedea evoluând într-un nou serial al Antenei 1. Alina Pușcaș s-a întors pe platourile de înregistrare, dând startul filmărilor, alături de mari actori, pentru „Fructul oprit', noua producție realizată de Ruxandra Ion.

În urmă cu șase ani și-a făcut debutul în actorie, iar acum, revine la marea sa dragoste! Alina Pușcaș face parte din distribuția noului serial, care va putea fi urmărit în curând.

„Fructul Oprit este o nouă provocare pentru mine și  împlinirea unei dorințe de a juca din nou. Îmi era dor de actorie!', a mărturisit Alina Pușcaș.

Alina Pușcas revine la marea sa pasiune

În acest serial, Alina o interpretează pe Silvia, o fire sensibilă, stilată și educată, mereu protejată de către cei din familie. Este ușor manipulată de mama ei și nu știe adevărul despre moartea tatălui. Se căsătorește cu Mihai pentru că este însărcinată. Își iubește soțul, dar mereu va avea o slăbiciune pentru Alex.

„Personajul meu este cuminte, prea cuminte, la locul lui. Sincer, mi-aș fi dorit un personaj negativ. Și în <>, am fost cap coadă personaj pozitiv, mai făceam eu câte o ghidușie, că eram copilăroasă și așa cerea personajul. Mi-aș fi dorit să nu fiu acel împăciuitor, așa cum este personajul meu. Silvia este acea persoană care își dorește să nu se certe nimeni în jurul ei, să fie toată lumea mulțumită, o idealistă cumva,' , a mai adăugat Alina Pușcaș.

Personajul pe care în interpretează în noua producție a Antenei 1 îi seamănă extrem de mult, motiv pentru care Alina își dorește nespus să dea viață unui rol negativ.

„Și eu sunt idealistă, și eu îmi doresc familia perfectă, și eu îmi doresc să fie totul din iubire, din dragoste, nimic altceva. Nu sunt răzbunătoare, dar îmi doresc să joc un personaj răzbunător, pentru că mi-ar plăcea să mă joc cu lucrurile astea. Cred că fiecare dintre noi avem o doză din fiecare, dar probabil ni le stăpânim foarte bine, trebuie să se întâmple ceva, să le scoți la suprafață. Pentru faptul că sunt o idealistă, nu aș vrea să joc tot asta, aș vrea să joc un contre-emploi! O viperă, o scorpie!', Alina Pușcas revine la marea sa pasiune: Îmi era dor de actorie!' , a completa prezentatoarea.

Despre colegii ei, vedeta are numai cuvinte de laudă.

„Mi se pare o gașcă tare drăguță, îmi plac toți!', a mai spus actrița, pe care telespectatorii o pot urmări în curând la Antena 1, în „Fructul oprit'.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Alina Pușcaș, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce s-a căsătorit în secret cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a dat o veste surprinzătoare: „Vom avea trei copii!'

Alina Pușcaș a mers la biserică pentru botezul fetiței, dar a avut parte de o surpriză de proporții. Uite ce s-a întâmplat chiar înainte de slujbă

Alina Puşcaş, sărut pasional cu Mihai Stoenescu în public! Fanii au reacționat: „Eşti însărcinată a 3-a oară?!'

Adevăr sau provocare cu Alina Pușcaș. Uite ce a răspuns la cele mai incomode 10 întrebări

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete