Alina Pușcaș, despre experiența la care visează de multă vreme: „Nu aș refuza așa ceva niciodată”

Alina Pușcaș, frumoasa actriță care o interpretează pe Silvia Lăzărescu în serialul „Fructul oprit', visează la scene de acțiune demne de o „Wonder Woman'. Pentru ea ar fi o mare provocare să învețe să pună în scenă cascadorii.

Extrem de ambițioasă, Alina Pușcaș a mărturisit că ar fi tentată să joace într-un film de acțiune, chiar dacă asta ar însemna o pregătire intensă.

Până la urmă fiecare rol este o provocare. Cred cã mi-ar fi foarte greu să joc un rol într-un film sau serial de acțiune în care ar trebui să învăț tot felul de figuri de contact/bătăi, cascadorii, ceva de genul „Wonder woman', „Batwoman'. Dar nu aș refuza așa ceva nicodată. Mi-ar plăcea o astfel de experiență, care, cel mai probabil, ar solicita o pregătire de cel puțin șase luni', a mărturisit Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș, despre experiența la care visează de multă vreme

Acum îndrăgita vedetă a Antenei 1 trăiește o frumoasã experiență profesională, putând fi urmărită, în fiecare zi de miercuri,  în „Fructul oprit' – prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone. Ea o interpretează pe Silvia Lăzărescu, fiica Roxanei Baicu Popovici (personaj jucat de Carmen Tănase).

„Atât Silvia, cât și Alina sunt familiste convinse, iubesc amândouă un bărbat pe nume Mihai :). Își doresc mereu să știe că toată lumea din jurul lor este mulțumită, nu vor să deranjeze pe nimeni, nu-și doresc conflicte', își descrie actrița personajul.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Alina Pușcaș, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Antena 1

Citește și:

Alina Pușcaș are probleme de sănătate și nu se poate ridica din pat: „Nu am chef'

Alina Pușcaș face din nou nuntă! Imagini spectaculoase cu prezentatoarea în rochie de mireasă

Alina Pușcaș, dezvăluiri sincere despre momentul în care a devenit mamă: „Soțul meu a participat la naștere și a filmat'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete