Alina Pușcaș, atacată dur în mediul online pentru promovarea unei diete drastice

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Recent, pe contul personal de Instagram, Alina Pușcaș a admis că a ținut pentru prima dată o dietă.

Mulțumită de rezultatele acesteia, Alina a împărtășit principiile regimului în mediul online.

În ciuda intențiilor sale bune, Alina a fost acuzată că își îndeamnă urmăritorii către un stil de viață nesănătos. Dieta durează 14 zile, dar poate fi ținută și doar 9.

Primele trei zile se mănâncă doar orez, fără sare, unt și ulei, cu puțin piper. Următoarele 3 zile doar legume, fără cartofi, iar următoarele 3 zile doar fructe.

Alina Pușcaș, atacată dur în mediul online pentru promovarea unei diete drastice

Ce comentarii a primit Alina?

„Doamnă, nu aveți habar absolut deloc despre ce vorbiți. Instigați la un stil de viață nesănătos și total haotic din punctul de vedere al macronutrienților.

Iar ceea ce este mai trist este că persoanele care vă urmăresc au încredere orbește și se supun chinului respectiv, fără să își dea seama că mai mult rău fac decât bine, pe termen lung.”

„Nutriția este o știință! Cum poți să dai astfel de sfaturi fără pregătire în domeniu. Nu îți dai seama cât rău poți să faci promovând așa ceva?”

„Dacă vreodată un specialist în domeniu, echilibrat, care nu promite rezultate rapide prin înfometare și 3 zile de orez gol, recomandă așa ceva … mă las de facultate!!!

Cum să promovezi așa ceva?! Adică noi toți, medici, nutriționiști, citim și studiem ani de zile să dăm niște sfaturi competente și vine cineva urmărit în spațiul public să recomande înfometarea, dezechilibrarea totală a organismului.

Cel mai trist e că lumea acceptă și se gândește să încerce! Așa ceva ar trebui sancționat. Fiecare încearcă pe el ceea ce crede că-i face bine … chiar dacă e aberant, dar nu mai promovați așa ceva!”

„Dragă Alina Pușcaș, te rog să nu mai numești această dietă „vegetariană”. Induci în eroare. Sunt vegetariană de ani de zile și îți spun sigur că nu trăiesc pe bază de orez gol și fructe.

Când oameni avizați îți spun că promovarea acestui gen de dietă nu e ok. Fii măcar receptivă și întreabă-te de ce.

Ține cont că mii de femei au o stimă de sine egală cu zero și ar manca și pietre doar ca să slăbească.

Ori dieta ta nu e sustenabilă. Nu e deloc sănătoasă și poate genera mari frustrări și probleme în relația cu mâncarea. Ai o influență enormă, folosește-o pentru a oferi un exemplu bun. :)”

Răspunsul prezentatoarei TV:

„Am obosit de câte ori am spus. Este prima dietă pe care am ținut-o! NU mai suportam de aproape 1 an aceste 5 kg în plus. NU, nu mi-a ieșit cu mâncatul sănătos, unde nici nu aveam timp de sport.

Nu m-am declarat medic niciodată și eu am preluat dieta de la Monica Anghel care ține de ani de zile diferite diete și e monitorizată. Nu face de capul ei ceva.

Am împărtășit dieta testată de mine, pe pielea mea, cu rezultatele astea senzaționale și care NU mi-a făcut niciun rău și NU m-am înfometat (cum se mai susține) pentru că mi-o cereau foarte multe femei care se confruntau cu același chin (mai ales psihologic) al ultimelor kg.”

Alina Pușcaș este mama a trei copii superbi, un fiu și două fiice, Alexandru (4 ani), Melissa (2 ani) și, respectiv, Iris (8 luni).

Alina și medicul stomatolog Mihai Stoenescu și-au oficializat relația în luna octombrie a anului 2019, după aproape cinci ani de când s-au cunoscut.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, abandonată de George Burcea: „Sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt”

Augustin Viziru, despre iubita lui: „Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are”

Roxana Blagu va deveni mamă pentru a doua oară în doar o săptămână! Ce nume a ales pentru cel mic?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete