Alina Laufer, motivul pentru care a dat vila din Corbeanca pe un apartament

Alina Laufer este o mămică cu normă întreagă. I-a născut în urmă cu nouă luni pe gemenii Davina și Nathaniel. Din nefericire, micuții s-au născut prematur, însă au depășit momentele critice cu ajutorul medicilor. Acum, Alina și soțul ei au luat o hotărâre neașteptată.

Mulți dintre noi visăm să scăpăm de zbuciumul urban și să ne mutăm într-o zonă liniștită, la casă, cu o grădină în care să se joace micuții. Nu este cazul Alinei Laufer, deoarece, recent ea și familia sa au renunțat la vila din Corbeanca în valoare de un milion de euro și s-au mutat într-un apartament de 200 de metri pătrați în zona de Nord a Bucureștiului.

Potrivit libertatea.ro, Alina Laufer a prezentat noua locuință în cadrul emisiunii „Teo Show' de la Kanal D.

„Nu neapărat luxul reprezintă și confort. Depinde foarte mult de nevoile familiei. Ne-am mutat aici, în oraș, la apartament pentru copii. Putem să-i scoatem afară, putem să avem o viață mai activă. Sunt pe un singur etaj, ceea ce înseamnă foarte mult. Ne bucurăm să fim în oraș după atâta vreme.

Am cinci camere. (…) Apartamentul are în jur de 200 mp. Am optat să închid bucătăria, pentru că eu gătesc foarte mult. Tot ce am putut să aduc de acolo am adus. Am dormit bine aici din prima noapte. (…) Nu am apucat să terminăm totul', a declarat Alina Laufer la Kanal D.

Fosta soție a lui Jorge a mai dezvăluit faptul că a păstrat aranjamentul camerelor copiilor la fel ca în Corbeanca tocmai pentru a nu simți foarte tare schimbarea din viața lor.

„Camera copiilor am încercat să o păstrez la fel ca în Corbeanca. Mobila este aceeași, tapetul este același. S-au simțit bine aici', a mai spus soția lui Ilan Laufer.

Decizia luată de cei doi soți a fost una extrem de benefică pentru fiecare membru al familiei. Motivul acestei mutări a fost unul extrem de important, și anume copiii. Alina Laufer și-a dorit un parc aproape de casă, și-a dorit ca fiica sa cea mare să fie aproape de școala unde frecventează cursurile, dar și Ilan să ajungă mai rapid la birou. Apartamentul în care locuiesc acum are cinci camere și toată lumea s-a acomodat extrem de bine, inclusiv bebelușii gemeni.

„Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București. În 2016 m-am mutat din Corbeanca în Băneasa, apoi am plecat în America. Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim!

Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Am adus și câinele aici. Copiilor le place, se acomodează. De aici facem 10 minute până în Herăstrău. De aceea ne-am și mutat, să fim aproape de un parc, școala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel.

Dintr-odată și gemenii parcă sunt mai cuminți, au făcut 9 luni, au început să stea în fund. Aseară i-am ținut prima dată pe canapea, sprijiniți, în funduleț și nu au mai urlat. Singura problemă e că aici nu îmi încape căruciorul în lift, dar o să găsesc soluții în acest sens…', a declarat Alina Laufer pentru Click!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete