Alina Laufer, momente dificile de când e mamă a trei copii: „Vreau să-mi iau tălpășița”

Alina Laufer i-a născut în urmă cu șapte luni pe gemenii Davina şi Nathaniel. Micuții au venit pe lume mai devreme decât ar fi trebuit, au stat în spital internați pentru a fi sub supravegherea medicilor, iar momentul în care au ajuns lângă părinții lor le-a schimbat acestora viața și rutina.

Alina Laufer a făcut câteva declarații despre cum este să fii mămica de trei, ea având dintr-o relație anterioară cu cântărețul Jorje o fată, Karina, în vârstă de 12 ani. Vedeta este extrem de activă, patru zile pe săptămână stă singură cu micuții. Omul de afaceri Ilan Laufer a renunțat la cariera politică pentru a petrece mai mult timp alături de frumoasa sa familie.

Deși uneori mama Alinei vine să o ajute cu cele trei minuni, frumoasa soție a omului de afaceri recunoaște că are momente când simte că nu mai poate și cedează.

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei', a mărturisit Alina Laufer, la Kanal D.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Gemenii nu vor fi botezați, deoarece Alina și Ilan sunt evrei, iar la ei bebelușii nu sunt creștinați.

„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie', a mai dezvăluit Alina în cadrul altui interviu acordat în emsiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete