Alina Laufer, dorință neașteptată după ce i-a născut pe gemeni: „Aș mai face, dar nu…”

Ilan și Alina Laufer au devenit părinții gemenilor Davina și Nathaniel în urmă cu un an și patru luni, mai exact pe 15 februarie 2021.

Alina Laufer i-a născut pe micuți prematur, însă aceștia au dovedit că sunt adevărați luptători, iar acum merg la creșă și au un program bine stabilit de părinții lor.

„Foarte bine, sănătoși, acum merg de-a bușilea, ceea ce este criminal. Trebuie să alerg după ei… Îi ducem în parc, la locurile de joacă, avem o rutină și un program de la care nu ne abatem, cu sfințenie. Îl respectăm', a declarat Alina Laufer pentru ciao.ro.

Frumoasa mămică de trei își împarte zilnic programul astfel încât să aibă timp și pentru ea. Astfel după ce îi lasă pe cei mici la creșă și pe Carina, fetița din căsnicia cu Jorge, la școală, soția lui Ilan Laufer petrece timp făcând lucruri pentru ea.

„Ne trezim dimineața, ne pregătim de creșă, ajungem la creșă. După creșă avem în fiecare zi plimbarea în parc, care durează o oră și jumătate. După ne întoarcem, mâncare, băiță încă în fiecare seară, și somnic. până la 15.00 când mă duc să o iau pe Carina de la școală, după aceea pe ei de la creșă. Am totuși câteva ore în care încerc să-mi fac lucruri pentru mine', a mai spus soția lui Ilan Laufer.

Nașterea poate provoca unei femei o mulțime de dereglări hormonale care duc la depresie postpartum. Deși cei mici au venit mult mai devreme decât ar fi trebuit, Alina a rămas pozitivă și a avut încredere că totul va fi bine. Mai mult decât atât, aceasta a declarat se refugiază în treburi casnice atunci când are stări anxioase, însă nu le-a simțit ca pe o depresie.

„Asta n-a fost neapărat problema, crede-mă, la cât mi-am dorit copiii ăștia aș fi stat mult mai mult. Nu am avut nici depresie postnatală. O fi firea mea mai pozitivă și trec altfel peste lucruri. Fie mi-am dorit foarte mult să am copiii… dar n-am timp de depresii. Daca mă apucă ceva, vreo depresie, mă apuc și fac puțină ordine prin casă și-mi trece', a mai declarat Alina Laufer.

Cât despre alți micuți în familia lor, soția lui Ilan Laufer a mărturisit că ar mai vrea, însă în nici un caz gemeni. A recunoscut de multe ori că totul a fost extrem de greu la început.

„Da, aș mai face, dar nu 2 odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu. După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat. Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți', a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete