Alina Eremia, probleme de sănătate din cauza stresului: „Te lași de tot și te retragi”

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. S-a lansat într-un serial pentru adolescenți acum mulți ani, însă și-a continuat cariera muzicală lansând piese minunate care au încântat publicul de toate vârstele.

Alina Eremia este cunoscută datorită ascensiunii sale în domeniul artistic și ori de câte ori are ocazia aceasta le prezintă fanilor săi detalii despre noile proiecte. În ceea ce privește viața personală, artista este foarte discretă și încearcă pe cât posibil să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, invitată recent într-un podcast, artista a făcut câteva mărturisiri despre o problemă cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Celebritatea i-a adus multe privilegii, însă și stres. Mulți oameni au avut reacții neplăcute la adresa ei, motiv pentru care Alina Eremia a clacat.

„Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că făceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(…) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată… dar dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic.

E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran', a declarat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici, scrie Redacția.

Vedeta s-a lăsat pradă stresului și vorbelor răutăcioase din jurul ei și s-a îmbolnăvit. Aceasta s-a confruntat cu o urticarie gravă.

„Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare', a mai spus frumoasa artistă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete