Alin Sălăjean, momente dificile după ce s-a întors acasă: „Emisiunea asta m-a dat peste cap”

Alin Sălăjean a fost unul dintre concurenții echipei albastre de la Survivor România. Războinicul a avut câteva momente extrem de grele după întoarcerea în țară, iar soția sa a fost la un pas să se despartă de el.

Alin Sălăjean a mărturisit pentru emisiunea Ștafetă Mixtă că atitudinea lui a fost una extrem de greu de tolerat, era irascibil, iar toate aceste ieșiri conduceau către destrămarea familiei sale. Soția sa, cea pe care o amintea de foarte multe ori în emisiune, a suportat cu greu comportamentul războinicului.

„Am avut niște certuri. Am avut niște probleme în perioada aceea. […] Stăpânirea ei emoțională și maturitatea ei au făcut ca noi să fim împreună în continuare. […] Pe mine emisiunea asta m-a dat peste cap', a declarat Alin Sălăjean.

Participarea la emisiunea Survivor România i-a adus numeroși fani, era asaltat de aceștia cu mesaje și era invitat la emisiuni. A reușit să slăbească 12 kilograme și simțea că nu-și găsește liniștea, devenind pe zi ce trecea altă persoană. Lucrurile au intrat pe un făgaș normal în mai puțin de o lună.

„I-am zis să îmi dea puțin răgaz. Era să ne despărțim', a mai povestit războinicul cu ochii în lacrimi.

Plecarea lui Alin din Republica Dominicană a survenit unei accidentări. Medicii de acolo i-au recomandat să părăsească competiția, lăsându-i acestuia în suflet un mare regret, și anume că nu a reușit să ajungă în finală. Cu toate acestea, clujeanul a mărturisit că experiența Survivor l-a schimbat și a devenit un om mai bun.

„Buturuga mică nu a răsturnat carul mare, nu a luat premiul cel mare, dar sunt bine. Dacă nu aveam problema la spate, (…) cred că ajungeam în finala Survivor România 2021', a spus Alin când s-a întors în țară și a fost întâmpinat de soția sa, familie și prieteni.

Marele premiu de 50.000 de euro al sezonului doi Survivor România a fost câștigat de Zanni.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete