Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nuntă. Motivul pentru care a luat această decizie: „Eu mă împac oricând cu ei”

Alin Oprea nu și-a invitat cei doi copii din căsnicia cu Larisa la nunta cu actuala lui soție, Medana. Artistul a explicat de ce a luat această decizie.

Alin Oprea și Medana au spus “DA” în fața lui Dumnezeu vineri, 15 septembrie, într-o ceremonie religioasă emoționantă. Cuplul a avut onoarea de a avea 10 perechi de nași, iar evenimentul a avut loc într-un restaurant din Otopeni, în prezența a aproximativ 500 de invitați.

Petrecerea a fost una de neuitat, cu artiști care s-au înghesuit să cânte și să încânte atmosfera. În plus, Medana, proaspăt căsătorită, a pregătit o surpriză specială pentru cei prezenți și și-a lansat primul volum de poezii.

Cu toate acestea, atenția a fost atrasă și de absența copiilor lui Alin Oprea din căsătoria sa anterioară cu Larisa. Aceștia nu au fost invitați la nunta tatălui lor, iar această decizie a stârnit curiozitatea și comentariile celor prezenți. Totodată, fostul coleg de trupă al cântărețului, Tavi Colen, nu a fost inclus pe lista invitaților.

Într-o apariție în emisiunea „La Măruță”, Alin Oprea a explicat motivele pentru care nu i-a invitat pe copiii săi și pe Tavi Colen la nunta cu Medana. Cu toate acestea, copiii Medanei au fost prezenți la eveniment.

„I-aș fi trimis cu drag invitația lui Tavi, dar știam sigur că nu va răspunde afirmativ', a spus solistul de la Talisman.

Și a continuat: „Am avut logodna acum un an, undeva în luna noiembrie, apoi pe 22 decembrie am avut căsătoria civilă. Dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi cu «Casă de piatră!», l-aș fi invitat, evident. Dacă aș fi primit un mesaj de la copiii mei cu «să fii fericit, tată! Doamne ajută!», i-aș fi invitat. Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească… Îl iubesc pe Tavi, îmi iubesc copiii și nu am nicio problemă. Eu mă împac oricând cu ei. Știu să iert, știu să fiu deschis, știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură'.

thumb_medana-si-alin-oprea-nunta-exclusivista-cu-500-de-invitati-mireasa-a-purtat-doua-rochii-albeSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Nuntă ca-n povești pentru Alin Oprea și Medana

După ce în luna decembrie a anului trecut au spus DA' în fața ofițerului Stării Civile, Alin Oprea și Medana și-au dorit să-și consolideze legătura și în fața lui Dumnezeu. Solistul de la Talisman și-a refăcut viața alături de Medana, după o despărțire cu scandal de mama copiilor săi.

Pregătirile pentru cununia religioasă au început cu mult timp înainte, iar Alin Oprea s-a implicat personal în organizarea fiecărui detaliu pentru ca evenimentul să fie perfect. Medana, soția solistului de la Talisman, a avut ocazia de a purta pentru prima dată rochia de mireasă. Deși a fost căsătorită anterior, ea nu a avut niciodată ocazia de a îmbrăca o rochie albă.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete