Alin Oprea, fericit și iubit. Ce declarație de dragoste i-a făcut iubita?

Alin Oprea, în vârstă de 49 de ani, are o relație de dragoste dinainte să divorțeze de Larisa, cea care i-a fost alături 22 de ani și i-a dăruit doi copii. Fostul membru al trupei Talisman este fericit alături de partenera lui, Medana care i-a transmis un mesaj plin de iubire cu ocazia zilei lui de naștere.

Dacă lunile trecute au fost ceva mai furtunoase din cauza divorțului prin care Alin a trecut, acum iubita lui îi transmite prin intermediul Click! un mesaj plin de dragoste. Astăzi, 20 noiembrie, artistul împlinește 49 de ani.

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!', îi transmite Medana lui Alin Oprea de ziua lui.

Dragostea femeii pe care i-o poartă lui Alin Oprea reiese clar din declarațiile ei. Mai mult de atât, Medana a postat o fotografie pe contul său de Facebook, acum două săptămâni, cu un inel frumos, semn că cei doi îndrăgostiți s-ar fi logodit.

„Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea', a mai declarat Medana.

Cei doi locuiesc împreună cu chirie. Fosta soție, Larisa, i-a blocat conturile lui Alin Oprea, iar pentru a-şi reface bugetul, el și iubita sa au stat toată vara pe litoral.

„Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!', încheie Medana.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Basmul' lui Alin Oprea

Artistul a declarat pentru sursa mai sus menționată că este un om fericit și că trăiește un basm.

„Dumnezeu a ştiut mai bine decât mine ce magie' îmi pregătise, basmul' nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare', a declarat el.

Mai mult de atât, el a mai spus că a fost sincer cu Larisa atunci când i-a cerut divorțul și nu i-a ascuns acesteia că iubește altă femeie.

„La scurt timp după începerea relaţiei mele cu actuala iubită i-am destăinuit şi soţiei acest fapt, cerându-i să înţeleagă şi să accepte că am şi eu dreptul la o viaţă privată şi să păstreze discreţia, la fel cum am procedat şi eu.

Am stabilit şi acceptat de comun acord acest compromis până după majoratul fiicei noastre. Ne-am înţeles asupra unui divorţ discret şi amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni şi să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noştri. Relaţia mea era una discretă, dar nu secretă, toţi cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori şi asociaţi ştiind foarte bine acest lucru.

Nu am ascuns această relaţie nici măcar de propriul ei frate, care o îndrăgea şi era prieten cu iubita mea. Cu toate acestea ea şi-a încălcat înţelegerea astfel încât la data de 1 iulie 2020 după plecarea mea în turneu pe Litoral a început un adevărat război pe toate planurile împotriva mea. Tot ceea ce a urmat s-a văzut foarte bine în presă, ajungându-se la un nivel de denigrare şi de umilire ieşite din comun'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete