Alimentul la care Lili Sandu a renunțat de 14 ani. Care e secretul siluetei sale

Lili Sandu a spus cum se menține la 43 de ani. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea' a dezvăluit care este alimentul pe care nu-l mai consumă de 14 ani.

Lili Sandu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi și multe femei vor să afle cum se menține la 43 de ani. „Răspunsul poate părea simplu, dar nu e deloc așa: mă simt foarte bine în pielea mea, simt că sunt într-un punct bun al vieții mele. Iubesc, am un copil superb, muncesc ceea ce îmi place, îmi fac timp și pentru mine și pasiunile mele, mănânc ceea ce consider că-mi face bine… deci mă mențin tânără pentru că vreau. Eh, și ar mai fi și gena, trebuie să recunosc (zâmbește)', a declarat Lili Sandu pentru ego.ro.

Lili Sandu a renunțat la carne în urmă cu 14 ani, atunci când a urmat un regim vegan. Pentru a se menține în formă, ea a ales să facă sport de fiecare dată când poate.

„Am renunțat la a mai consuma carne în urmă cu aproape 14 ani, când am și urmat un regim strict vegan. În timp am învățat exact care sunt nutrienții care îmi fac bine și am reușit să îmi echilibrez regimul alimentar în așa fel încât să mănânc sănătos, dar să mai am și eu «scăpări», în general la dulciuri. Iubesc să fac sport și oricând am timp, nu ratez să ajung la sală sau să ies în parc să alerg', a declarat prezentatoarea.

Lili-Sandu-prezinta-Vorbeste-lumeaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Lili Sandu nu a avut niciodată probleme cu greutatea. După ce l-a născut pe TJ, prezentatoarea de la „Vorbește lumea' și-a recăpătat rapid silueta. „Nu am avut prea mari probleme cu greutatea deoarece mereu am avut grijă de mine și de corpul meu. Nu doar pentru cum arătam, ci pentru că îmi doream să fiu sănătoasă. Evident, am avut și eu creșteri în greutate când am rămas însărcinată și după naștere. Dar am revenit atunci când am fost pregătită la modul de viață de dinainte, renunțând la «excesele culinare» din timpul sarcinii și iată că în prezent sunt bine, dar mai ales împăcată cu mine', a spus Lili pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete