Alimentele pe care Meghan Markle nu are voie sa le consume. Ce dietă trebuie să țină înainte de nunta cu prințul Harry?

Nunțile regale sunt spectaculoase și pline de rafinament, dar impun o mulțime de restricții. Pentru fiecare eveniment important există un anumit protocol regal ce trebuie respectat întocmai.

Chiar dacă Meghan Markle a mai încălcat pe alocuri protocolul regal, încercând să își impună propriul stil, când vine vorba despre regulile ce trebuie urmate înainte și în ziua nunții, logodnica prințului Harry trebuie să fie foarte atentă. Cu toate că multe dintre aceste reguli sunt considerate învechite, cei care fac parte din familia regală trebuie să le respecte cu strictețe.

Alimentele pe care Meghan Markle nu are voie sa le consume

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle se apropie, fericitul eveniment fiind programat pe 19 mai, iar cei doi miri au dezvăluit mai multe detalii legate de organizare. Protocolul regal impune câteva reguli importante chiar înainte de marele eveniment, iar Meghan Markle va fi nevoită să le respecte.

Cei care fac parte din familia regală nu au voie să consume midii sau carne gătită în sânge. Chiar dacă poate părea ciudat, această interdicție se aplică de fiecare dată când familia regală ia masa în oraș și asta pentru a evita apariția intoxicațiilor alimentare, potrivit thesun.co.uk. Astfel, Meghan Markle nu va avea voie să consume aceste alimente. Regula este gândită pentru a preveni apariția problemelor de sănătate care i-ar putea ține departe pe cei din familia regală de evenimentele importante la care trebuie să fie prezenți.

În plus, o altă regulă le impune tuturor celor care servesc masa în prezența Reginei să se oprească imediat ce aceasta a luat ultima înghițitură, indiferent dacă au terminat sau nu preparatul din farfurie.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Mantea, consult medical la un spital din Turcia. De ce a ajuns vedeta pe mâinile medicilor?

Primele declarații ale lui Ștefan Bănică Jr. după ce a fost operat: „Pentru că au circulat în ultimele ore multe informații…'

Momentele dramatice care i-au marcat viața lui Dwayne Johnson. Actorul a dezvăluit detalii despre depresia puternică cu care s-a confruntat

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete