Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, portret de familie de milioane: „Mai e puțin”

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Ei se bucură de cele două fetițe din plin și de patrupedul Ioco. Acesta din urmă nu lipsește de la evenimente importante, cum ar fi postările de pe rețelele de socializare sau ședințele foto menite să creeze cele mai frumoase amintiri.

Recent, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au luat minunile de fetițe și cățelul și au plecat către un studio foto unde au realizat câteva fotografii superbe de Crăciun. Decorul ales este unul simplist, unde albul predomină, iar accesoriile discrete care simbolizează Crăciunul sunt pata de culoare. Ei, de asemenea, au ales ținute deschise la culoare, iar Ioco s-a încadrat perfect în peisaj, deoarece este alb cu puțin gri.

„Mai e puțin până la primul nostru Crăciun cu Alegra și deja avem fotografii frumoase în formulă completă', au scris cele două vedete pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor superbe.

alice-cavaleru-si-vladimir-draghiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actorul și soția sa sunt de aproape trei luni părinți pentru a doua oară. În tot acest timp, micuța Alegra a demonstrat deja cât de puternică este, având în vedere boala pe care a avut-o la nici două săptămâni de la naștere.

„Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte. M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă- lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic. A doua zi, de dimineață, a început tratamentul cu antibiotic. (…)

După cinci zile de la tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm 7 zile în spital. Alegra trebuia să primească un alt antibiotic conform antibiogramei’, a scris Alice Cavaleru pe Instagram.

Acum Alegra este în afara pericolului și crește văzând cu ochii, bucurându-și zilnic părinții.

„Acum Alegra este, în sfârșit, bine. Simt că experiența prin care am trecut amândouă la atât de puțin timp după ce am ținut-o în brațe pentru prima dată, ne-a apropiat și mai mult', a mai scris soția lui Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare în luna octombrie 2022.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete