Alice Cavaleru, dezvăluiri emoționante înainte de a naște a doua fetiță. Ce se întâmplă în viața lor acum: „Nimic nu mai e la fel”

Alice Cavaleru este una dintre cele mai iubite persoane publice din România. Frumoasa brunetă este soția actorului Vladimir Drăghia și împreună au o fetiță de 5 ani, Zora. Ei bine, familia lor se va mări în curând cu încă un membru, iar acest lucru au plimbat-o pe Alice într-un carusel al emoțiilor. Cea mai grea parte este despărțirea de Zora, mai ales noaptea.

Alice Cavaleru este activă în mediul online și împărtășește des momente din frumoasa lor familie. Deși imaginile arată chipuri vesele și mereu parcă puse pe șotii, adevărul este spus chiar de soția lui Vladimir Drăghia. Aceasta traversează momente minunate alături de Zora și Vladimir, însă și dificultăți emoționale mai ales că micuța domnișoară este extrem de atașată de mama ei și îi este foarte greu să înțeleagă faptul că va veni un moment în care Alice nu va putea dormi cu ea.

„Aseară am avut o discuție “grea” cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc. Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă.
Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea. De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere. Îi pun mereu mâna pe piept și îi spun că eu sunt acolo și că trebuie doar să se gândească la mine, iar eu o să mă gândesc la ea oricât de departe m-aș afla ❤️'
, și-a început Alice Cavaleru postarea emoționantă.

Soția lui Vladimir Drăghia a continuat spunând că se așteaptă ca și cea de-a doua fetiță să fie la fel de lipicioasă și speră ca ea să își găsească puterea de a gestiona dublele emoții.

„În curând o să o iau de la capăt: o să mai am o iubită care o să-mi rupă sufletul în bucățele de fiecare dată când o să vrea să stea doar cu mine, iar eu o să fiu nevoită să o învăț să se desprindă de mine și să-și întindă aripile…', a adăugat soția lui Vladimir Drăghia.

Toate aceste emoții sunt înțelese de frumoasa mămică și cumva retrăite pentru că în copilărie a trăit o experiență dureroasă când părinții săi au suferit un accident de mașină, iar ei i-a fost teamă că își va pierde mama. Iar acest sentiment l-a simțit mulți ani.

„O înțeleg perfect pe Zora pentru că atunci când eram mică îmi doream doar să stau cu mama mea. Pe la 6 ani am început să înțeleg că există pericole și că ea e mereu expusă la ele (conducea foarte mulți km în fiecare zi) și am trăit mulți ani cu teama că aș putea să o pierd. A și avut un accident grav (nu conducea ea, ci tata) pe când eram eu la grădiniță. S-a întâmplat într-o noapte și am fost atât de șocată încât m-am prefăcut că dorm când a trecut pe acasă înainte să meargă la spital 💔', a povestit Alice Cavaleru pe Instagram.

Alice-CavaleruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În încheierea postării, vedeta a recunoscut că este grea meseria de mamă din perspectiva emoțiilor și a gestionării lor. Pentru ca un copil să devină un adult stabil emoțional este foarte important ca părinții să reușească să le insufle adevăratele valori ale vieții, timpul petrecut cu ei să fie de calitate și nu în ultimul rând mama să nu uite de propria persoană.

„E grea meseria asta de mamă. Și nu din perspectiva energiei investite, ci din perspective mult mai profunde. O dată ce ai un copil, ca femeie cel puțin, nimic nu mai e la fel. Ești constrânsă de atâtea gânduri și de atâtea frici.

Nu îți mai permiți riscuri. Un suflețel necopt depinde de tine…mai ales la nivel emoțional. Gânduri grele care mă rup în bucăți și mă reconstruiesc mai puternică doar ca să fiu acolo unde e nevoie de mine ❤️', a încheiat Alice Cavaleru mesajul emoționat referitor la viața sa de viitoare mămică de doi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete