Alice Cavaleru, boala rară cu care a fost diagnosticată Alegra la doar două săptămâni de la naștere: „Infecția ajunsese în sânge”

Alice Cavaleru este una dintre vedetele din România care menține legătura cu fanii săi din mediul online. Aceasta a povestit recent cumpăna prin care a trecut la doar două săptămâni de la nașterea celei de-a doua fetițe, Alegra. Micuța a fost diagnosticată cu o boală rar întâlnită la bebeluși.

Alice Cavaleru a născut în urmă cu o lună o fetiță perfect sănătoasă. Nimic nu avea să schimbe acest lucru, însă după două săptămâni, vedeta a observat chiar înainte să o culce pe Alegra că micuța avea fața umflată pe o parte. Cu un instinct fantastic pe care doar o mamă îl poate simți în momente critice, soția lui Vladimir Drăghia a mers de urgență la spital. Abia acum, după ce pericolul a trecut, Alice a avut tăria de a povesti clipele de coșmar prin care au trecut ea și familia ei.

„Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte.

L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și mai urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică. M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă- lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic. A doua zi, de dimineață, a început tratamentul cu antibiotic.

Au fost momente grele care au părut veșnice și am simțit că trebuie să lupt pentru fiecare clipă din acea noapte…După cinci zile de la tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm 7 zile în spital. Alegra trebuia să primească un alt antibiotic conform antibiogramei', a scris Alice Cavaleru pe Instagram.

alice-cavaleru-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Ulterior, proaspăta mămică s-a gândit și la fetița cea mare care ar fi urmat să stea foarte mult departe de ea. Astfel, ea a luat o decizie de a continua tratamentul mergând acasă. După o serie de telefoane, a primit acceptul, astfel că Alice Cavaleru mergea zilnic de două ori pe zi pentru a-i fi administrat tratamentul cu antibiotic micuței. Totul a decurs foarte bine, astfel că Alegra este acum în afara pericolului, iar Alice Cavaleru și-a încheiat postarea cu un mesaj de încurajare pentru toate mamele.

Acum Alegra este, în sfârșit, bine. Simt că experiența prin care am trecut amândouă la atât de pușin timp după ce am ținut-o în brațe pentru prima dată, ne-a apropiat și mai mult. Are o lună de viață, iar jumătate din acest timp am avut inima cât un purice pentru puiul meu. (…) Pentru copilul meu aș face înconjurul lumii de oricâte ori ar fi necesar. Puterea unei mame este infinită și mă bucur că după tot ce am trăit, pot să vă las aici povestea noastră ca încurajare: #EștiMaiPuternicăDecâtCrezi', iar tu, pentru copilul tău, #EștiCeaMaiBunăMamă!', și-a încheiat postarea Alice Cavaleru.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete