Alexia Eram nu știe ce salariu are mama ei, Andreea Esca, la PRO TV: „Aș scăpa informația”

Andreea Esca lucrează de peste 20 de ani la PRO TV și mulți sunt curioși ce salariu încasează. Nici măcar fiica ei, Alexia Eram, nu știe câți bani primește mama ei.

De ani buni se discută despre salariul Andreei Esca de la PRO TV, însă suma rămâne confidențială în continuare. Fiica ei, Alexia Eram, mărturisește că mama ei nu i-a spus ce bani primește lunar, pentru că se gândește că sigur ar scăpa informația. Tânăra este mândră că a reușit să își câștige singură banii și să nu mai apeleze la ajutorul financiar la părinților.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!, a declarat Alexia Eram potrivit cancan.ro.

andreea-esca-si-alexia-eram-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată'

Alexia nu mai locuiește cu părinții săi, iar ea și-a achiziționat un apartament la care plătește rate. Fiica Andreei Esca recunoaște că este o foarte cheltuitoare, dar iubitul ei o ajută să gestioneze cum trebuie banii pe care îi câștigă.

„Nu mai stăm împreună, eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată. Pe de o parte, îmi e super-greu, mai ales dacă plecăm în vacanțe. Înainte eram obișnuită să îmi cumpere ei (n.r. «părinții») chestii. Și acum eu trebuie să plătesc gazele, lumina, apa, rata, am responsabilități.

Sincer, sunt o fire foarte cheltuitoare, de ce să mint? Dar pentru vacanțe, oricum strâng. Trebuie să ai minimum o vacanță pe an și încerc să mă stăpânesc. Mario este partea rațională a familiei, care strânge, eu sunt pe partea cealaltă. Deci el mă potolește!', a mai divulgat Alexia Eram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete