Alexia Eram a mărturisit. Cu ce nu este de acord Andreea Esca?

Alexia Eram este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu deschisă întrebărilor pe care i le adresează admiratorii. În cadrul unei sesiuni de întrebări, fiica Andreei Esca a dezvăluit ce îi interzice aceasta și cât de vehementă este în privința unor decizii din viața ei.

Iubita lui Mario Fresh a vorbit în cel mai recent vlog despre momentul în care și-a făcut primul tatuaj și care este numărul lor acum. Tânăra a mărturisit că știrista de la Pro TV i-a interzis să se tatueze înainte de 18 ani, însă imediat după ce a devenit majoră, Andreea Esca a cedat și a acceptat.

În momentul de față, Alexia Eram are trei tatuaje, unul simbolizează o inimioară, a doilea este un mesaj pentru iubitul său, iar cel de-al treilea este dedicație pentru familia din care provine.

„Sincer, după ce m-am combinat cu Mario mi-a venit această idee să-mi fac tatuaje pentru că înainte de 18 ani nu erau ai mei așa de acord cu tatuajele. Mario m-a susținut în asta. Mie îmi plac tatuajele mici și finuțe. Am o inimă care nu semnifică neapărat ceva, dar mie îmi plac inimile. Am aici unul foarte micuț. Scrie A E, pentru că toți suntem cu A E în familie, la nume și am și un tatuaj pe coaste.

Acesta este pentru iubitul meu și înseamnă „la nebunie', pentru că noi ne iubim la nebunie', a spus Alexia Eram (vezi video de mai jos).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete