Alexandru Rafila, dezvăluiri despre activitatea lui Raed Arafat: „Au fost interese pentru…”

Alexandru Rafila a fost invitat duminică, 28 noiembrie, la Antena 3 și a făcut câteva declarații privind relația sa cu Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila menține o oarecare distanță de Raed Arafat și încearcă să nu stârnească mai multe controverse decât au fost până acum tocmai pentru a găsi o soluție benefică românilor mai ales în această perioadă extrem de dificilă cauzată de pandemia de coronavirus.

Întrebat cum se înțelege cu șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ministrul Sănătății a spus că se înțeleg „instituțional'.

„Mă înţeleg instituţional, dacă vreţi. Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui şi aşa cum am mai spus Ministerul Sănătăţii trebuie să aibă poziţia de responsabilitate pe care o regăsim inclusiv în hotărârea de funcţionare a Guvernului României şi cred că toată lumea îşi dă seama că este o problemă care ţine de sectorul sanitar', a mărturisit ministrul Sănătăţii.

De asemenea, acesta a explicat de ce au apărut zvonuri că Raed Arafat a intervenit la nivel decizional peste Ministerul Sănătății.

„Nu este neapărat o răutate, este vorba de modul în carea fost gestionat Ministerul Sănătăţii şi faptul că preocuparea din Ministerul Sănătăţii în ultimul an în ceea ce priveşte managementul acestei pandemii a fost extrem de slabă, au fost interese pentru cu totul şi cu totul alte zone decât managementul acestei pandemii şi lucrul ăsta s-a văzut în săptămânile trecute când am ajuns să avem 500 de morţi pe zi', a mai spus Alexandru Rafila.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri