Alexandru Arșinel, probleme grave de sănătate: „Totul se trage de la nenorocirea…”

Alexandru Arșinel este din nou pe mâna medicilor. Actorul se află internat, însă a reușit să ofere câteva detalii despre starea sa de sănătate.

Alexandru Arșinel se află sub supraveghere medicală din cauza unor probleme la inimă. Potrivit acestuia, se pare că sunt cauzate de infecția cu Covid-19. Actorul a contractat virusul nemilos acum mai bine de jumătate de an, însă se pare că ar fi lăsat câteva sechele care îi pun sănătatea în pericol.

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul', a declarat Alexandru Arșinel pentru Playtech.

Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a mai precizat că va sta o vreme internat pentru că medicii vor să efectueze mai multe investigații.

„Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!', a mai adăugat actorul pentru sursa mai sus menționată.

Din nefericire, aceste probleme i-au cam dat planurile peste cap cunoscutului actor, deoarece își propusese câteva lucruri prin care să aducă un omagiu celei care i-a fost mulți ani alături pe scenă, Stela Popescu.

„Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!', a mai declarat Alexandru Arșinel pentru Playtech.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete