Alexandru Arșinel este căsătorit cu aceeași femeie de mai bine de cinci decenii! Povestea de iubire a celor doi este impresionantă

Are o căsnicie care durează de 50 de ani, iar în tot acest timp Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena, au fost împreună și la bine, și la rău. Cei doi se iubesc din tinerețe, s-au sprijinit reciproc și au fost mereu unul lângă celălalt.

Invitat în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste', îndrăgitul actor actor a vorbit despre povestea lui de iubire, dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă partenera lui de viață.

Am regretul că i se întâmplă ceea ce i se întâmplă soției mele', a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel este căsătorit cu aceeași femeie de mai bine de cinci decenii

Aceasta este durerea pe o trăiește Alexandru Arșinel, care se vede neputincios în fața situației în care se află Marinela, femeia iubită. În urmă cu doi ani, aceasta a suferit un accident și de atunci starea ei de sănătate este una precară. Femeia nu se poate deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru, după ce, în toamna anului 2016, a căzut pe scări și s-a lovit grav la cap.

„Mă rog la Dumnezeu de fiecare data. De câte ori trec pe lângă o biserică spun <>', a mărturisit îndrăgitul actor, care își dorește cu ardoare ca aceste probleme să-și găsească cât mai repede rezolvarea.

„Vreau să redevină ceea ce a fost', se roagă Arșinel.  

Problemele de sănătate nu l-au ocolit nici pe cunoscutul actor.  A suferit cinci intervenții la coloană și un transplant renal, dar este o persoană extrem de optimistă.

„Sunt un luptător, mă agat de viață, care e atât de frumoasă!', a mai spus artistul.

Alexandru şi Marinela s-au cunoscut în anul 1966, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. A fost dragoste la prima vedere. Ei nu ţin cont însă de ziua nunţii, ci de cea în care s-au întâlnit. De altfel, şi pe verighetele celor doi este trecută această dată.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Alexandru Arșinel și soția lui, Marinela, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Alexandru Arșinel, interviu emoționant despre cel mai greu moment din viața lui: Eram disperat că…'

Alexandru Arșinel, audiat de procurorii DIICOT. Care este motivul?

Alexandru Arșinel, declarații șocante după ce a fost operat de urgență: „A fost un infarct'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete