Alexandru Arșinel a murit. Actorul avea 83 de ani

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani. Actorul era internat la Spitalul Universitar, însă de foarte multă vreme acesta avea probleme grave de sănătate. Fiul său a confirmat vestea tristă.

„Da, este adevărat', a declarat Bogdan Arșinel pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel a fost internat în spital de fiii săi în urmă cu câteva săptămâni. Medicii au făcut atunci câteva declarații despre starea sa de sănătate.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat’, a transmis într-un comunicat, unitatea medicală.

În urma investigațiilor, medicii au decis să-l mute la Terapie Intensivă pentru a-l monitoriza mai atent având în vedere istoricul medical.

Tot atunci, fiii săi au oferit primele declarații și erau optimiști sperând să-l externeze cât mai rapid.

 „Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi, a spus Bogdan Arșinel.

Actorul a avut un transplant de rinichi și probleme cu coloana. În urmă cu cinci ani, acesta a suferit un infarct și a fost nevoie de intervenția medicilor, operându-l pe cord.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete