Alexandru Arșinel a fost internat la spital. Ce spun medicii despre starea de sănătate a actorului în vârstă de 83 de ani

Alexandru Arșinel se confruntă de o bună perioadă de timp cu grave probleme de sănătate. Actorul a fost adus la spital în urmă cu câteva zile de unul dintre fiii săi, iar acum medicii au făcut declarații despre starea lui de sănătate.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat', a transmis într-un comunicat, unitatea medicală.

Potrivit reprezentanților spitalului, medicii au decis transferarea actorului la Terapie Intensivă, „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă'.

Ce probleme are Alexandru Arșinel

Alexandru Arşinel suferă de escare de decubit. „Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii', au precizat reprezentanții Spitalului Universitar pentru site-ul news.ro.

Ce au declarat copiii lui Alexandru Arșinel

În urmă cu câteva săptămâni, băieții lui făceau declarații. „Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi’, a spus Bogdan Arșinel.

În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel a fost internat de către familie într-un cămin specializat pe probleme locomotoriia. Actorul a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă și a ajuns de mai multe ori la spital.

Cristian Arșinel mărturisește că tatăl său nu se mai poate deplasa, astfel că a decis împreună cu toată familia, dar și cu acordul lui, să-l ducă într-un cămin.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor, a declarat Cristian Arșinel, pentru impact.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete