Alexandru Arșinel a fost înmormântat la Cimitirul Bellu. Cine l-a condus pe actor pe ultimul drum

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani, pe 29 septembrie. Regretatul actor a fost înmormântat pe 2 octombrie, la Cimitirul Bellu din București. El a fost condus pe ultimul drum de familie, dar și de mulți cântăreți și artiști.

Astăzi, la ora 12.00, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost dus în biserica Cimitirului Bellu din București pentru ultima slujbă. Soția regretatului actor, Marilena Arșinel, și-a făcut apariția îmbrăcată în haine negre, în scaun cu rotile. A fost ajutată de mai mulți bărbați să intre în biserică.

Și cei doi băieți ai lui Alexandru Arșinel au fost la înmormântare, Bogdan și Cristi și-au luat adio de la tatăl lor.

inmormantare-alexandru-arsinel-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La înmormântarea lui Alexandru Arșinel au fost prezente și mai multe persoane publice. Vasile Muraru, Mirela Vaida, Adrian Enache, Aurelian Temișan, Nae Alexandru, Valentina Fătu, Gheorghe Turda, toți și-au luat adio de la prietenul și colegul lor.

„Drum lin, Alexandru Arșinel. Nu te vom uita și îți mulțumim', a transmis Mirela Vaida pe rețelele de socializare în ziua înmormântării.

„Arșinel a fost mai mult decât un prieten, a fost un model', a spus la înmormântare Vasile Muraru, conform Libertatea.

mirela-vaida-inmormantare-alexandru-arsinelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Am vorbit cu el cu trei luni înainte. Am glumit, am fost la o activitate profesională, era mereu cu zâmbetul pe buze și ne făcea pe toți să râdem din orice. (…) (Alexandru Arșinel a însemnat, n.r.) un exemplu de corectitudine, de bunătate și de veselie. Ne făcea întotdeauna să râdem din orice. Țin minte că în cele două turnee din 2001 și 2002, întotdeauna făcea glumițe în autobuzul care ne transporta. Stela, Dumnezeu să o ierte, îl mai potolea: «Hai măi, Sandule!»', a povestit Gherghe Turda.

Foto: Libertatea – Dumitru Angelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete