Cântăreața de la noi care s-a despărțit de iubit și e gata să înfieze un copil: „Există posibilitatea să nu mai pot face biologic”

Alexandra Ungureanu, căci despre ea e vorba, a atras atenția cu cele mai recente declarații. A spus că recent s-a despărțit de iubit, că a avut o relație toxică, dar și că vrea să înfieze un copil.

În vârstă de 40 de ani, Alexandra Ungureanu a avut un iubit, însă au ajuns la separare. Cei doi nu s-au afișat public. „Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul.

Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta', a spus vedeta, în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D.

alexandra-ungureanu-infiaza-copil-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Chiar dacă nu are o relație, cântăreața se gândește să devină mamă. Ea ar vrea să înfieze un copil. „E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil.

Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios', a mai declarat Alexandra Ungureanu, în emisiunea citată.

Alexandra Ungureanu a participat și la „Bravo, ai stil', a și câștigat, iar acum are emisiunea online „Duet cu Alexandra'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete