Alexandra Stan s-a expus din nou! Cum s-a afișat artista în mediul online?

De-a lungul timpului, Alexandra  Stan a reușit să iasă în evidență în multe moduri. Începând cu succesul magnific pe care îl are pe plan profesional, continuând cu imaginile în care apărea mai mult dezbrăcată și terminând cu perioada în care a declarat că a fost victimă a violenței domestice.

Alexandra Stan este una dintre vedetele de la noi din țară despre care presa a scris mult. Artista este mereu în atenția publicului și datorită activității sale în mediul online. De curând, cântăreața a postat un video în care dansa complet dezbrăcată prin casă. Acesta nu este singura ipostază pe care le-a oferit-o fanilor, postând pe Instagram o fotografie în care poartă o bluză extrem de transparentă, însă cenzurată.

„Scuze. Mami nu e acasă. Sunați mai târziu', a fost mesajul din dreptul fotografiei.

Fanii au reacționat și postarea sa a avut numeroase aprecieri și comentarii la adresa ținutei sale, evident.

„Nu se vede clar ce este mai important', „Sâni mici', „Opriți cenzura', „Lasă-ți frumusețile lăsate de la Dumnezeu să se vadă' și „Nu știu de ce ți le mai acoperi, că oricum le-a văzut toată țara', au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor săi.

În urmă cu un an de zile, Alexandra Stan a explicat în cadrul unei emisiuni TV motivul pentru care apare în unele fotografii goală.

„Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea (…) dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, aşa, foarte uşor', a declarat artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete