Alexandra Stan, din nou îndrăgostită. Cine este noul său iubit la doar trei luni de la divorț?

Alexandra Stan a luat prin surprindere întreaga lume mondenă din România, dar și pe fani când a anunțat că s-a căsătorit. Din nefericire, mariajul ei nu a durat nici jumătate de an și a ales să se despartă de soțul ei la doar cinci luni de la nuntă.

Alexandra Stan a spus „Da’ în secret în această vară. La acel moment, fericirea și mulțumirea se citeau pe chipul ei, însă în interiorul relației lor lucrurile stăteau cu totul și cu totul diferit. Cu toate acestea, ei au rămas buni prieteni și sunt oricând dispuși să se susțină unul pe celălalt atunci când este nevoie.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta', a declarat acum ceva timp Alexandra Stan la Teo Show.

Se spune că timpul vindecă rănile, dacă mai ai și pe cineva alături e cu atât mai bine. Ei bine, la fel s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Stan la doar 3 luni de la divorț. Se pare că artista iubește din nou, însă de data aceasta cântăreața vrea să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Noul său iubit este un producător român care s-a lansat cu piesa „Tropical Sun'. Alex Parker a lucrat la acest single alături de Marius Moga. El și Alexandra Stan sunt împreună de o lună și sunt foarte asemănători ca temperament, motiv pentru care ei se înțeleg foarte bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete