Alexandra Stan a cedat nervos? “Mai bine ne sinucidem”, ar fi spus artista…

În urmă cu mulți ani, tocmai când se afla la apogeul unei cariere strălucite, Alexandra Stan a fost implicată într-un scandal fără precedent în lumea artistică. Dezastrul care aproape i-a distrus cariera, i-a știrbit imaginea și i-a afectat familia a fost, se pare, pornit de la managerul și iubitul cântăreței de la acea vreme, Marcel Prodan.

S-au acuzat reciproc de violență și șantaj, însă imaginea Alexandrei cu fața tumefiată și cu ochii vineți din cauza loviturilor repetate de la nivelul capului și al feței, cu greu pot fi șterse din memoria colectivă.

S-a spus atunci că discuțiile aprinse dintre cei doi au pornit de la bani. Din declarațiile lui Marcel Prodan reiese că aceasta a cedat nervos:

Îmi pare nespus de rău că nu am ştiut cum să reacţionez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legătură cu banii ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam şi mi-a tras de volan, spunându-mi că “mai bine ne sinucidem”. Există la dosarul penal declaraţiile unui martor care a văzut maşina şerpuind pe şosea şi declaraţiile poliţiştilor care mi-au văzut urmele de lovituri de pe faţă. 

Era aproape să ne omoare pe amândoi provocând un accident!  Apoi, a vrut să sară din maşină la o viteza de 90km/h.” 

Marcel Prodan s-a prezentat în fața procurorilor DNA săptămâna trecută, fiind urmărit penal pentru comportamentul extrem de violent la adresa Alexandrei Stan pentru a o determina sa renunțe la peste 40.000 de euro, bani din urma concertelor.

Prezentă în emisiunea “40 de întrebări” cu Denise Rifai, Alexandra a recunoscut un adevăr crunt pe care îl trăiesc foarte multe femei din România. Totul începe cu agresiunea psihică.

Îmi zicea: < < Nu ești în stare să cânți, arăți nașpa, du-te și tu la sală. Nu te uiți la tine cum arăți?, a declarat Alexandra.

“Nu, în niciun caz (nu am vrut să mă sinucid). Am tras de volan pentru că mă bătea. El în mașină îmi dădea foarte mulți pumni.

“….eu ulterior l-am înțeles și pe el, ca agresor, pentru că și agresorii au nevoie de ajutor, nu sunt agresori pentru că le place. Au și ei probleme mintale, că de asta și ajung să fie agresori.”

Foto: arhiva Avantaje

Citeste și:

Dieta secretă a prințesei de Cambridge. Cum reușește Kate Middleton să aibă o talie de viespe?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete