Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor 2023 înainte de marea finală. Câți bani a primit pentru cele 21 de săptămâni în Dominicană

Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor 2023 înainte de marea finală. Show-ul filmat în Republica Dominicană se încheie miercuri, 24 mai.

Cinci concurenți au luptat aseară pentru imunitate în săptămâna finală de la Survivor România 2023. Dan Ursa, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab s-au luptat, însă cea din urmă a fost eliminată.

Alexandra Porkolab a părăsit Survivor România 2023 înainte de marea finală, care va fi difuzată miercuri, 24 mai, la Pro TV.

Conform Fanatik, ea a reușit să strângă o sumă impresionantă de bani în cele 21 de săptămâni în Republica Dominicană. Această ar fi primit 1000 de euro pe săptămână la Survivor România 2023. Având în vedere că aceasta a intrat încă de la începutul competiției în junglă a reușit să strângă 21.000 de euro!

alexandra-porkolab-eliminata-survivor-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

După eliminarea Alexandrei Porkolab au mai rămas patru concurenți în emisiune care se bat pentru a obține titlul cel Mare. Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan sunt cei aflați încă în Dominicană.

Ștefania Stănilă a fost cea care a părăsit competiția înainte. Ea a fost eliminată pe 17 mai de la Survivor România 2023. Conform aceleiași surse, Ștefania Stănilă a primit pentru fiecare săptămână în junglă circa 1500 de euro. Astfel, totalul primit de aceasta pentru petrecerea timpului în Dominicană ar fi de circa 30.000 de euro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete