Alexandra Dinu, apariția spectaculoasă pe covorul roșu în Veneția, la Balul Luminii. Brad Pitt a fost și el prezent

Actrița Alexandra Dinu s-a numărat pe lista exclusivistă a celebrităților de talie mondială invitate de celebrul designer Giorgio Armani pentru a lua parte la evenimentul Il Ballo della Luce' (Balul Luminii), organizat în deschiderea Festivalului de Film de la Veneția, în colaborare cu revista Vanity Fair.

Îmbrăcată într-o rochie vintage Giorgio Armani, cu make-up și hair semnate Armani Beauty, Alexandra Dinu a punctat o revenire în mainstream la recepția găzduită de Casino di Venetia, la care au participat și actorii  Rege Jean Page (Bridgerton), Ed Westwick (Gossip Girl), Nicholas Hoult (X Men) , Sydney Sweeney (Euphoria), dar și Juliane Moore (Președintele Juriului din acest an), fotomodelul Irina Shayk și cântăreața Peggy Gou.

După doi ani de suspendare din princina Pandemiei, Balul a fost reluat în acest an și celebrează excelența în cinematografie și artă.

Alexandra Dinu a avut mai multe apariții superbe pe covorul roșu. A fost prezentă la premiera  filmului LImmensita' cu Penelope Cruz și la premiera peliculei Blonde', la invitația lui Adrien Brody. În acest film inspirat din viața lui Marylin Monroe, Brody joacă rolul lui Arthur Miller, rolul lui Marylin Monroe revenind actriței Anna de Armas.

Pe covorul roșu la premiera de la Veneția a peliculei a fost prezent și Brad Pitt, acesta numărându-se printre producătorii filmului. La final, publicul a ovaționat vreme de 11 minute, cele mai lungi aplauze primite de o peliculă la ediția din acest an a  Festivalului.

„Mi-a facut plăcere să-l revăd pe Adrien Brody în acest film mult așteptat. Am felicitat-o și pe Anna de Armas, care face un rol extraordinar. Joacă atât de convingător încât sunt multe scene în care ai impresia că Marylin a prins viață. Pelicula surprinde viața lui Marylin din spatele imaginii de persoană publică, care se remarcă prin multă fragilitate, nesiguranță dar și multă durere', declară Alexandra Dinu.

Alexandra-Dinu-covorul-rosu-Venetia-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Alexandra Dinu și Adrien Brody au jucat împreună în filmul Bullet Head' în anul 2017, între cei doi existând o stimă reciprocă. Actorul a fost prezent în Decembrie 2017 la premiera din România a filmului Bullet Head', fiind pentru prima dată când un star de la Hollywood participă la premiera propriului film în țara noastră.

„Sunt aici să o susțin pe Alexandra cu prilejul primului ei film american. Ne-am simțit foarte bine lucrând la el. Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună. Mai presus de toate este un om bun, cu un caracter special. Am venit în România datorită prieteniei mele cu Alexandra și mă bucur că am putut să vă ofer o premieră de Hollywood', a declarat atunci Adrien Brody.

Actrița Alexandra Dinu a avut mai multe roluri în filme de la Hollywood în ultimii ani. A jucat alături de Nicholas Cage în thrillerul 211' și a avut rol principal în pelicula Final Score', alături de Dave Bautista și Pierce Brosnan.

La Veneția, Alexandra Dinu a fost însoțită de regizoarea Cristina Jacob (Oh,Ramona, Selfie, Poveste de Dragoste), ele pregătind un proiect cinematografic la care vor lucra împreună.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete