Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R: „M-a imitat toată adolescența noastră”

Alex Velea este un cântăreț adaptabil și se conformează noilor vremuri în materie de muzică. În plină pandemie, deși nu mai are concerte, artistul are succes cu noul stil muzical. Iubitul Antoniei s-a orientat către traă și a ajuns să cânte „trapanele' în colaborare cu artiști la care nici nu s-ar fi gândit.

„Trapanele', acest mix între melodiile trap și manele, i-au adus succesul mult visat în lipsa concertelor. Cu toate acestea, au apărut în mediul online comentarii negative din partea fanilor și a colegilor de breaslă.

Unul dintre cei care l-au criticat pentru acest gen de muzică este și Connect-r. Artistul apreciază munca lui Alex Velea și de multe ori s-a simțit inspirat de acesta, însă nu înțelege de ce a apelat în ultima perioadă la acest stil. Cum era de așteptat, Alex Velea nu a ezitat l-a atacat pe prietenul său.

„Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.' , a declarat Alex Velea pentru Vice.

Piesele la care Velea a colaborat cu mai mulți lăutari îl țin destul de sus în topurile de pe YouTube și îi aduc destul de mulți bani.

„Cum alții au făcut popcorn sau alte genuri, acum e vremea noastră cu trapanele. Oricum, trebuie să știi că noi cântăm la petrecerile maneliștilor de când eram mici. Când voiau ceva diferit, pe noi ne chemau. Pe mine, pe Connect-R sau pe Puya. Cântam noi și după aia începea sistemul cu ploi de bani' , a mai adăugat iubitul Antoniei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete